the Black night

Tjingeling!
Nu har jag bestämt mig för att kvällens dresscode ska vara svart! Tror i och för sig att jag inte är helt själv på den fronten, men nyår ska ju vara = svart!
Jag ska i alla fall ha svarta naglar, svarta underkläder, svart klänning, ev svarta jeans eller leggings för värmens skull.
Tror tyvärr inte att jag har något svart väska, bara en möörkbrun. Anyways, lägger nog upp en bild innan jag sticker ut ikväll.

Nu ska jag åka hem till Jesper, surprice! ;) puss på er!

Gratis presentkort

Har någon av er, precis som jag inte tillräckligt med pengar att köpa kläder för? Så kan det nog kännas för många, men då finns det ett skitsmart sätt att få gratis presentkort på H&M eller Gina Tricot!
Ni fattar nog redan vad jag snackar om, och det är GratisKläder.se

För att enkelt bli medlem tryck här: http://gratisklader.se/Register.asp?r

2008

Tänk er, om mindre än 24 timmar så är 2008 slut. År 2009, känns skumt att säga.. Tycker jag.
Jag kan inte riktigt säga om 08, stockholmarnas år, har varit ett bra år eller inte. Jag har haft mina livs lyckligaste stunder under året som gått, men också mått grymt dåligt... Jag tror aldrig jag gråtit så mycket något annat år.
Men en sak som är säker är att 09 kommer bli underbart, eftersom att jag ska spendera det med Jesper. Ska också åka till Malta i 3 veckor på språkresa under sommaren med Kelly. Ser fram emot det gryyymt mycket, förutom att jag kommer att vara utan min skrutt lääänge :\

Men imorgon smället det i alla fall! :D Har ni några roliga nyårsplaner?
Själv ska jag i alla fall först vara hos Urba med Anna, Jesper och nåra andra. Sen drar vi vidare till en tjej, där vi ska vara vid 12 slaget. Kommer nog bli super! :)
Tyvärr har jag inte orkat köpa någon nyårsklänning, så min svarta tubklänning får duga. Den lilla svarta är väl aldrig fel? Även fast det skulle vart roligare att ha något nytt..

Slarv!

Oups, märkte att jag inte har skrivit ett ända inlägg idag? :o shame on me!
Har ändå inte gjort så mycket idag.. Tog hand om min body lite på förmiddan, sen åkte jag till Jesper vid tre nån gång. 
Vi har bakat våran famous bärpaj (cp-god!) och tittat på 3 filmet totalt. Disaster movie, Disturbia och The naked mile.
Ganska bra allihopa :)

Har inte så mkt att skriva så här kommer en bild från när vi lekte lite med min julklapp till min älskling. Om ni inte fattar det själva så är det kroppspennor som man ska slicka bort typ, hehe. Choklad & jordgubbssmak (a)

Modelltider

Hahaha, jag hittade nyss ett par gamla bilder och videos från min korta modellkarriär! Ni kanske inte visste det, men jag var modell från när jag var 13-15.
Och seriöst tjejer jag måste säga att det är verkligen inte så glammigt som det verkar.
Det mesta är egentligen bara tidiga mornar och timmaaaars av väntan, sen tar man några bilder sen åker man hem.



Den här bilden är ifrån min allra första visning. Då var jag 13 år tror jag.
Designern (som går med mig) hette Alice kommer jag ihåg. Och hon tänkte bjuda mig på vin innan eftersom hon trodde jag var 18+, heheh. Så kan det gå (a)

Home again

Har nyss kommit hem ifrån Vallentuna. Och jag har seriöst ALDRIG frysigt så mycket som idag! Var och provred en häst som jag kanske ska bli medryttare på som en grymt trevlig tjej på 18 år ägde.
Det var jättekul, bara det inte hade varit så förbaskat kallt!!
Jag satt på bussen i 1 tim när jag åkte hem och mina fötter var fortfarande inte varma! :s

Nu ska jag i alla fall duscha och fixa naglarna. Kanske ska ta någonting att äta också eftersom att jag inte har ätit lunch..
Sen kommer Jespeeer! :D
Puss


Magnus Betnér

Smartaste killen i världen, och samtidigt grymt underhållande! Magnus Betnér. Visst, man tycker säkert att han klagar på allt men lyssna på vad han säger!

PS. han tar en liten paus, men sluta inte titta för det  för då missar man typ det bästa!

sååååå klockren!!

Rea hysteri!!

Tjenix bloggen!
Som sagt så jag och Kelly i stan idag. Gaalet mycket människor och värst var det nog på Gina tricot och Zara! Gosh, hälften av kläderna låg i högar.
Ändå så fick jag med mig lite fina nya saker hem! Köpte mest enkla kläder istället för saker man ångrar sedan. Köpte iaf 8 grejer för totalt 777.50 kr, mycket bra tycker jag!

Här kommer lite bilder!
 Bh, trosor och puder - H&M
 Ribbat linne och t-shirt (mycket mer apelsinfärgad)- H&M
 Två ribbade linnen - Topshop
 Tjocktröja - Monki

Ett livsverk

Haha, en grej som jag verkligen önskar mig till födelsedagspresent är Björn Gustavssons - Ett livsverk! Jag har älskat honom sen första gången jag såg honom! Haha, den mest klockrenaste människan som finns!
Ge mig!


Sunday morning

Klockan är 11.57 och jag skulle vara klar att åka till stan 12. Bullshit.. haha, hinner aldrig xD Menmen, halv 1 är ju inte så farligt heller :)
Ska till stockholms stad och våldta reorna med Kelly. För en gångs skull har jag pengar! Händer ungefär 1 gång om året att jag har över 800 kr (månadspeng) och det är just runt jul!
Nu har jag ungefär 1600 :D<3

Whatever nu måste jag fan skynda mig om jag ska hinna. ses senare!

Rik, frisk & lycklig

Fick en bok av min farmor i julklapp med det underbara namnet Rik, frisk och lycklig. Haha, vet inte riktigt vad hon menade när hon gav mig den, men jag måste säga att den är jäkligt underhållande att läsa!
En rosa liten läckerbit, hehe.
När jag först såg den måste jag säga att jag var skeptisk, men förihelvete den är ju klockren!
Inte direkt en bok men det är bilder som den på framsidan och någon mening över.

Champagnefrukost?
- Laktosintolerant, you know!


Movie tajm!

Idag har jag sett två grymt bra filmer! I am Legen och Twilight. Den senare såg jag på bio nyss och den var myycket bättre än förväntat! SE DEN :D Tycker ju att alla tjatar på som galningar om att Edward Cullen är sååå snygg, och innan jag sett filmen höll jag verkligen inte med dom. Men under filmen så.. hhaha! Very good.

Sorry för att jag inte uppdaterat någonting nästan under helgen. Har varit lite upptagen med min älskling + att pappa har hållt på att installera en massa grejs på min nya data.
Men det blir bättre snart, i promise (a)

Twilight

Hallo bloggen! Nu ska jag & Jesper åka hem till honom och sen ska jag till Sollentuna för att möta upp Linn, Jadine, Anna, Lovisa och kanske nåra fler. Sen drar vi iväg till Kista och ska titta på Twilight!
puss

Laxparty!

Ni är bjudna på laxparty hos mormor & morfar kl 2! Jahapp, där rök mina planer för dagen.. Eller i alla fall blev flyttade ett par timmar.

Har precis duschat, fixat naglarna, haft inpackning och skrubbat fötterna så nu är man på banan igen! Mina naglar är numera svarta. i looove it! :) Dom är inte så långa, och inte särsklit fina men det spelar ingen roll för dom e svarta!

Tänkte på ett litet skönhetstips för er som är besatta vid nagellack (jag) men inte riktigt får allting innanför nageln. Ni vet så att det kommer en massa på nagelbandet och skinnet runtom.
För att få bort det på ett enkelt sätt så låt nagellacket torka ordentligt, sen håller du bara händerna under varmt vatten. Efter ett tag är det bara att pilla bort. Hur enkelt som helst utan att själv nagellacket förstörs!

Puss på er <3

Dagens outfit



Polkagris randig tröja från SALT - 150 kr på rea
Svarta jeans från Cheap Monday - 400 kr
Vita sockar - Födelsedagspresent

Ser också min julklapp från Jesper, armbandet <3

Juledagen

Hejsanhejsan! :) Hur mår ni idag dan efter julafton? Jag känner mig määätt! hahha :)
Skulle egntligen åkt till UM med Kelly idag men det var stängt, som jag var skillad nog att kolla upp. Ska åka till Jesper nu om 10 min, längtat efter honom som en galning! <3

puss


Cp stil

Alltså är det bara jag som ser allting konstigt (min nya data?) eller har hela skrivstilen ändrats i bloggen? :s skitfult!
Ska försöka fixa vad som är felet, inte för att jag vet det själv.. :p

Kan någon snälla skriva i en kommentar om ni också ser stilen konstig (robotaktig), eller ser den ut som vanligt?


Christmas eve

Gissa vad jag fick i julklapp?! En bärbar data, skiiiitcool!! hahah är så glad över den :D SÅÅ jävla najs, tack pappa! <33
Förövrigt fick jag pengar till Malta mest, totalt 1800 kr :) Och en hel massa smågrejer som nagellack, en bok, fotvårdsgrejer, en enorm kudde och lite annat. Jag är nöööjd :D 
Kommer säkert lägga upp en massa bilder på allt jag fick, men eftersom min gamla data blev adopterad av Simon och jag inte lärt mig hur man laddar över saker till den här, så lär det ta ett tag. 

Släkten åkte för ett tag sen och jag är ordentligt trött, saknar min Jesper något fruktansvärt! <3
Fick ett jättefint armband av honom, men tyvärr fick jag ett exakt likadant av mina föräldrar.. Anyways, jag har på mig Jespers! 

Fick ni något kul i julklapp? <3
 

Merry christmas!

Vad gör ni alla på julafton? Själv sitter jag och äter på den lilla av dom två chokladtomtarna jag fick :) mums!
Kom hem från min kusin Mathilda och morbror Ulf för en halvtimme sen ungefär, och om 10 min så börjar väl släkten rasa in i vårt hus.
Jag öppnade två paket i Vaxholm och då fick jag en biobiljett på 150 kr, och en body mist från The Body Shop. Det är typ som parfym fast man kan slösa lite mer (a)
Efter Kalle Anka ska jag öppna resten! Hahah, alltid lika spännande att se vad man får :D

Kanske tar lite bilder sen också :) Cyaa

God jul

God jul på er alla! Haft en bra morgon? Jag fick två chokladtomtar i min strumpa som jag ska äta på under dagen!
Nu ska jag åka till Vaxholm, PUSS PÅ ER! <3

2 ½ tim till juul

Nu är klockan halv 10 och det är bara två ½ timme kvar tills tolvslaget, vilket också innebär julafton! :D
Har dammsugit hela nedervåningen plus städat ur mitt rum ordentligt (händer typ 1 gång per år) så nu är det fresh!
Andra julen i det här huset och jag hade verkligen bestämt mig att jag skulle få riktig julstämning i mitt rum this year, men nej! Ser helt vanligt ut förutom en liten snögubbelampa, som inte ens lyser!

Har fått min första julklapp också! :D Från Jesper eftersom att vi typ inte kommer ses imorn :( Men det finns ju par som är borta ifrån varandra i månader, så vi borde klara oss, haaha!

Tänkte lägga upp bilder på klapparna, men min mobil fuckar sig så det går tyvärr inte.
Later!

Dan före dan!

Tjoho! Dagen innan julafton! Någon som känner julstämning? inte jag iaf.. haha!
Mamma har iaf sprungit runt och städat som en galning eftersom att hon typ tror att vår släkt kommer gå runt och kritisera varje hörn :p lite onödigt tycker jag, tror knappast att någon kommer gå in i mitt rum liksom!
Anyways, idag har jag bara legat hemma hos Jesper och chillat. South Park och micropizza och min älskling! Kan det bli bättre? Dont think so! :)

Jag får lite små panik innombords eftersom jag inte slagit in en ända julklapp men ja orkar inte jaga upp mig! Klockan är bara 5 och jag har tre klappar att slå in xD

Julaftons planer ser iaf ut såhär:
kl 11 =  Vara hos min kusin i Vaxholm och äta jullunch. ev få lite julklappar!
kl 3 = Hemma hos oss igen med släkten. Kalle anka börjar
kl 6 = Ungefär nu borde vi börja äta middag
kl 8 = Tomten kommer! Hoppas på lite tidigare men.. i know my släkt.
Sen åker väl alla runt 11 och sen är det shlutt. Sen är det bara att börja längta till nyår och födelsedag xD

Nu ska jag fixa klapparna, puss på er

Tjejer = ??!?!

Jag tittade på några avsnitt från Topmodel tidigare idag, och jag måste säga att jag tycker att tjejer kan va riktigt störda ibland!
De flaste av dom där tjejerna är riktigt jävla bitchiga, helt utan anledning! Sure, det är en tävling.. Men det är inte ända stället man sett tjejer beté sig dåligt utan andledning!
Jag menar, alla tjejer som aldrig snackat skit räcker upp en hand! Nähe, ingen.. ALLA gör det!
Varför kan man liksom inte bara glädjs över att det går bra för andra?

Ett exempel på vad jag menar är från ett avsnitt av Topmodel 8:
Två tjejer hade bråkat dagen innan och snackat lite skit om varandra. Dagen efter är dom kompisar igen och sitter och snackar.
Då kommer en annan tjej och säger: Jag står inte ut med att se på er, ni är så äckligt falska! Igår bråkade ni och idag är ni kompisar?! Kan ni inte stå för vad ni gör, ni äcklar mig så mycket!  Och blablabla

Ser ni vad jag menar?! Varför hade hon inte bara kunnat vara glad över att dom var vänner igen, utan var tvungen att gå och förstöra stämningen totalt och starta värsta bråket?

Nej, själv tycker jag det är mycket okomplicerat av umgås med killar. Slippa skitsnacket och problemen! :)




jahapp..

Okej, nu är det lov. Måndag, första lediga dagen av 17. Och jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på.. Kanske slå in lite julklappar..? Kanske gå och nalla lite julgodis..? 
Jag är ensam i hela huset. Simon säljer julgranar och Jesper åkte nyss hem efter världens mysigaste morgon.

Helt tomt i mitt huvud alltså... Borde duscha för att frächa upp allting :) 


Den här låten ska jag spela på musiken under vårterminen. Piano är ju inte min starka sida, men ja brukar lära mig ganska snabbt. Det går nog bra. 
Ni kanske har hört den från The girl next door, jättemysig! (a) 
puss på er

 

Fjärde advent!

Om någon kanske missat det så är det fjärde advent idag och bara 3 dagar kvar till julafton! Inte för att tycker om julen så överdrivet mycket.. Det är inte ens snö ute liksom.. :\

Igår i alla fall så såg jag Barnhemmet för 3dje gången den här veckan, hahaha! Men den är så himla braa! Dom som fortfarande inte sett den säger jag bara, SE DEN!



Idag ska jag bara slappa med Jesper :) Funderar på att börja med en So uppsats som ska va inne samma vecka vi börjar skolan.. Får se om jag orkar!
Lateer!

Minnen

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
Och allt var förbjudet
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
För det ekar i huvudet
Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna
Det uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna






Jag lovar att alla har något minne till den där låten. Men det ända som jag tänker på är en gång i somras när jag träffade Jesper och hans kompisar vid Rösjön.. Går inte riktigt att beskriva känslan men jag var så grymt lycklig då!<3

Lite irriterad

Jag förstår inte hur man kan döma folk utan att veta ett piss om dom?! Visst, jag förstår ju att man inte kan tycka om alla, men att komma på rykten om någon för att det är kul är fan stört!
Själv har jag hört några om mig som är helt osannolika, om saker jag skulle ha gjort men som jag var utomlands medans och en massa annat.
Och det mest irriterande av allt tycker jag är när någon som inte känner en alls påstår att man är fjortis/hora osv.
Sedan när man frågar dom vad dom själva tycker representerar en fjortis så säger dom en massa saker som inte alls passar in på mig, och då brukar dom bli ganska tysta..
Jag menar, om man inte ens kan stå för någonting man sagt så varför ens säga det för början? Det är bara så otroligt fegt!!

Sorry för lite argt inlägg, behövde bara få ut lite tankar och aggretioner...

igår och idag

Igår var jag hemma hos Jadine med massa roliga människor! Från början var det jag, Jadine, Linn b, Carro, Anna, Lovisa, Cynthia och Carros kille Björn men sen lite senare kom 5 killar från min paralell klass.
Runt halv 11 kom Jesper, och vid 12 kom Linns kille Tommie.
Men det va en kul kväll med mycket skratt och snack. Jag och Jesper drog oss hem vid 1 och somnade nästan direkt :)

  Jadine & Cynthia i Jadines hunds tröja.. JÄTTELITEN!

Idag när jag kom hem från honom så var det värsta julstämningen i mitt hus! Pappa hade vart och köpt julgran och mamma & min brosha baka julgodis.
Luktade i hela huset!
Förövrigt känner jag mig verkligen 0% taggad inför julen... Med 4+ ute och konstant regn så kanske det inte är så konstigt?
Har fortfarande inte fattat att det är lov heller..
Men det blir nog bra till slut :) Positiv ska man va!
Byyye 

VÄX

Alltså är det bara jag som har problem med hår som aldrig växer?
Förut så plattade jag håret i stort sätt varje dag, men nu har jag verkligen försökt ta hand om det! Inte rört plattången sen i somras ungefär, gör inpackningar 2 ggr i veckan, klipper mig varannan måndag osv. Men ändå så blir mitt hår slitet och slutar typ att växa när det kommer till en viss längd! Otroligt irriterande! Jag menar, jag andväner inte ens fön eller hårtork!
Jag har hört att man ska stimulera hårbottnen för att håret ska växa snabbare och bli starkare, eftersom att blodcirkulationen ökar då. Och jag gör det så fort jag kommer ihåg, minst en gång varje dag!

Jag kan heller inte ha någon slags hårförlägning eftersom att mitt hår är självlockigt, så varje gång jag går ut om det är det minsta fuktigt ute så lockar allt till sig. Och om man då har förlängning så kommer den ju fortfarande vara rak.
Och det värsta jag vet är löshår som ser onaturligt ut!

Så om någon har något tips som gör att håret växer snabbare och blir starkare, lämna en kommentar!!

 Ungefär såhär långt blir mitt hår, sen tar det stopp! :(

Avslutningsdag

Hellohello, idag har inte vart den bästa dan direkt.. Orkar inte ta alla detaljer men den började med att vi var tvugna att städa utanför våran skola, plocka upp alla fimpar och skit!
Efter ett tag i regnet så började Jadine frysa så jag följde med henne hem så hon kunde sätta på sig varmare kläder. Lekte lite med hennes lammliknande hund Timmie :D haha!

   Timmiiie!!

Sedan började det irriterande... Vår lärare hade sagt att dom skulle vänta på oss i Sollentuna men när vi ringde så var dom redan på tåget i Karlberg!? Sen gick det bara nerför kan jag säga.. Men det blev lite mysigt ändå, jag och Jadine köpte vindruvor och gick runt och åt på i Gamla stan.
Köpte också 2 till julklappar, till mina föräldrar!! Hahaha så stolt, har aldrig förut köpt en julklapp åt dom, tycker det är det jobbigaste som finns att komma på vad dom möjligtvis skulle vilja ha!

Efter det åkte jag en snabbis till Jesper innan stallet.
Hoppade barbacka (ingen stafett..) och det var riktigt nära att jag skulle ramla av :p Men jag håller mig i sadeln, har ridit i 8 år utan att ha ramlat av en ända gång! mohahah :D

 Stallet, alla med glitter/ tomteluva på hjälmen

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av hem till Jadine där vi ska fira Lovisa som fyller år och att Carro åker till Chile i 3(?) veckor!
Puss på er!<3


19 dec

Godmorgon! Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig idag och lyssnar på Howie Day. Gillar han bara mer och mer!
Idag ska vi ju, som sagt till gamla stan och jag har fått 300 spänn av mamma så det kanske blir lite fler än 1 julklapp att ge bort för min del (A)
Efter det så ska jag till stallet för julavslutning. Vi ska hoppa stafett barbacka!! Grymt kaos det kommer bli, men skitkul! Kommer möjligtvis lite bilder därifrån sen :)
Nu ska jag gå om 10 min så hejdoo!<3

 

good night

Nu ska jag gå och sova för att orka upp imorn vid halv 8!
Men föst ska jag borsta tänderna och ta hand om my face.
Imorgon ska vi till Gamla stan på julmarknad innan vi åker tillbaka till skolan och får våret betyg, sen är det jullooov!
over and out!



Sorry för kass kvalitet men det är Demaq expert sminkborttagning, Nivea visage ansikts skrubb och Chanel's face self-tanner. GODNATT<3

made by me

Som jag skrev för någon vecka sen så har jag sytt klart min klänning från syslöjden. Tänkte lägga upp lite bilder på den för att visa.
Egentligen hade jag tänkt sy en blommig sommarklänning men eftersom det inte fanns något passande tyg till det så fick det bli en bal/fest klänning ist.
Tog grymt lång tid att göra den, ända sen efter sommarlovet!
Menmen, här kommer lite bilder!

     dålig bild..


the winners

Idag var en väldigt chill dag (som vanligt på elevens val) men vi kollade bara på Från andra sidan och sen så hade vi utvärdering med fika, sen var det slutt.
Filmen var helt ok, handlade om ett barnsjukhus med lite skumt förflutet.
På fikat åt jag och Anna upp lite mer än en halv kladdkaka med chokladsmet på. Lite svulliga vi är men det va grymt gott!
Vi fick också veta att vi 2 vann spöktipsrundan, mohahah! :D Alla rätt fick vi, och priset var en Brejk.

Sen var det slut men jag satt lite i Rudbeck med Jesper och hans kompisar innan dom skulle äta lunch, så då åkte jag hem.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men det lutar åt ett sätta mig vid tvn med en stor mugg oboy! Det är egentligen inget bra på tv förens om 50 min, men något ska man väl kunna hitta :)
puss på er!


i WANT

Idag så började jag 12 och slutade 14, så bara 2 timmars skola för mig idag, och då så tittade vi på en film som hette The Eye. Trodde verkligen att det skulle vara bra, men jag blev besviken! Inte ett dugg läskig, förutom högst 3 hoppa-till-scener.
Anyways, efter skolan så åkte jag och Anna till Stinsen för att hon skulle köpa lite julklappar och sånt. Och då blev jag helt kär i två plagg som jag bara måsta ha! En grå festklänning och en röd&vit randig oversize tröja från SALT! Och det bästa var att tröjan var på rea så den kostade bara 150 kr! 

 klicka för större

Sen när vi vandrat omkring där i 2 timmar och man verkligen kände att fötterna skulle sprängas och vi just skulle åka hem, så fick Anna syn på Jesper och hans kompisar.
Så jag sa hej då till Anna och följde med dom runt i Stinsen i ytterligare 1 timme när en utav dom skulle köpa julklapp åt sin flickvän.
Men till sist så åkte vi hem till Jesper och åt soppa och pannkakor! mums ;)

Nu har han precis åkt hem igen och jag ska nog börja gå och tvätta bort det lilla smink jag har kvar
pööss

Kärlek?

Jag läser ofta saker som att kärlek finns inte och att kärleken bara är ett skämt. Och jag undrar lite hur dom tänker som skriver sånt? Typ 95% av dom som kanske tycker så har blivit sårade av någon dom älskade. Och då har dom ju varit kära, eller kanske till och med är det fortfarande?
Att säga att det inte finns någon kärlek bara för att man är sårad är ju bara att lura sig själv.
Man kanske kan hålla fast vid tanken ända tills man hittar någon ny, och då finns kärleken väldigt mycket igen.
Att säga att man inte "vill" bli kär, eller inte bryr sig tror jag bara är ett sätt att skydda sig från att bli sårad.
Jag kan inte säga att jag har blivit sådär ordentligt sårad någon gång, men jag har förlorat människor som jag kanske inte var redo för att släppa, men allt det har bara lett till att jag har hittat mitt livs kärlek i min jesper.
Så jag tycker verkligen inte att man ska ge upp bara för att man blev sårad en gång av en person som säkert inte ens var värd en.
Om man bara fortsätter leta så kommer man till sist hitta den perfekta pojkvännen för just en själv.
Jag har gjort det och jag är lyckligare nu än vad jag någonsin har varit. Och folk har till och med sagt det till mig så det är inte bara något jag inbillar mig själv.

Någon av Sveriges 9 000 000 människor måste ju nästan vara "den rätta" så säg aldrig att kärlek är ett skämt!





lallala

Godmorgon bloggen! Sitter nyvaken och lyssnar på Howie Day, världens bästa röst han har alltså + gitarren gör det underbart (a)
Ska gå till bussen om en halvtimme och har inte gjort mig iordning ett dugg, som tur är så sminkar jag mig på 3 min typ.
Nu väntar tandborsten!
lateer <3

Sista skoldagen

Eller inte riktigt.. Men nu har vi bara elevens val fram till lovet! Har fått reda på lite mer betyg och det ser ut som att jag kommer få 270 p den här terminen. Inte jättenöjd men jag tror det räcker till att komma in någonstans.
Inte för att jag vet vilken linje jag vill gå, men alla tycker att jag ska satsa på natur om jag kommer in. Frågan är bara Danderyd eller Rudbeck? Aja, har ju några månader till att fundera så jag orkar inte jaga upp mig så mycket på det än (a)

Just nu väntar jag på mat så att jag kan åka hem till min jesper!!  Har iofs träffat han 2 ggr idag i skolan vilket är myycket ovanligt men anyways :)
Idag har varit en ovanligt chill skoldag måste jag säga! Hela förmiddan kollade vi på Barnhemmet som är VÄRLDENS BÄSTA skräckfilm! Hade redan sett den innan på bio men det gjorde bara så att man förstod handlingen bättre. Grymt rekomenderad film för sånna som gilla skräckisar! :)
Sen dansade vi på idrotten vilket va lite kaosigt men det blev bra. Först fortsatte vi på en amerikansk (?) folkdans och sen lärde vi oss en Rysk.
På franskan tittade vi också på film, en julhistoria med gnottarna typ. Tyvärr så somnade jag i ca 20 min under filmen, och ett tag senare så krashade projektorn, men det va mys.

Imorgon börjar jag 9 och går till 14, alltså 5 timmars skola bara. Och det ända vi ska snacka om är typ döden och spöken xD entertaining i know 
Nu måste jag tydligen dammsuga mitt rum som inte är gjort på typ ett halvår.. Lateeer 

Dagens outfit




Benvitt spetslinne - Gina Tricot
Jeans - Doctor Denim
Sjal - H&M

Söndag kväll

Sitter och väntar på att jesper ska komma hit now. Har inte träffat honom på hela dagen!! Låter kanske inte så farligt, but it is! (a)
Idag har jag iaf köpt min första julklapp i år :D Och troligen den ända också.. shame on me! Men jag brukar faktiskt aldrig köpa julklappar åt familjen eller släkten, tycker det är så jävla svårt att veta vad man ska köpa...
Men men, idag har jag i alla fall köpt en, åt jesper :)
Och när jag skulle köpa den så hände det en lite kul grej, men kan nog inte berätta exakt vad för då kanske han kan lista ut vad det är.. Men jag säger bara att jag hade med mig så mycket pengar som min kompis sa att det kostade, och sen när jag skulle betala så kostade det tydligen 30 spänn till. Men eftersom jag sa att jag inte hade mer så sa han bara typ: Amen det är ok, vi säger -- istället!
Så dom bjöd mig på typ 30 kronor of no reason, bara för att jag inte hade med mig mer! :D Lite naajs ^^

Nu ska jag iaf se Miami Inc och sen Erik & Mackan, byye <3

TIDSFÖRDRIV

Brukar du komma i tid: Ganska så ofta
Vad hade du i din mun senast: Adventskalender choklad, mums!
När mår du bra: Tillsamans med människor jag tycker om
När blev du fotad senast: Igår av jesper
Hur känner du dig nu: Mätt, trött och glad
Kan du laga mat: Makaroner, my specialité
Är du smart: Smartast i världen!!
Vad har du på dig: Jeans, linne och stor sjal
Är du aktiv i skolan: Nja, får bra betyg utan ansträgning  
Vad saknar du: JESPER!!! <3
När och varför grät du senast: Igår när jag tittade på film, i soffan
Var det pinsamt att svara på det: nej...?
Hade du en bra kväll igår: Alltid bra tillsamans med jesper
Din favoritdryck på morgonen: oboy, ftw
Vad ska du göra i sommar: Chilla m jesper, åka till Malta med Kelly på språkresa

Är du nöjd med ditt liv: För det mesta
Vad vill du jobba som: NO idea
Vad i livet ångrar du: Ganska mycket..
Är du musikalisk: hahah, ne
Vad lyssnar du på för musik: Väldigt varierat, beror på humör!
Kategoriserar du dig själv i någon stil: noope
Är du bortskämd: Heheh, nej
Är du trött: Jaoo
Vad gör du imorgon: Skolan sen till jesper antagligen :)

Din första
Operation: Aldrig, vad jag kan minnas
Första piercingen: Har ingen piercing
Första bästa vän: Hm, typ Caroline på dagis
Första priset: Kanske på fotbollen när jag va liten, eller någon springgrej
Första sporten du började på: Balett, simning, fotboll? Kommer inte ihåg ordningen
Första husdjuret: Hamstern Edvin, han hatade mig..
Första kärleken: Jesper Persson!

Favoriter:
Tvprogram: Ingen aning, kollar på det mesta
Dryck: Oboy
Kroppsdel (på kille): Hehe
Sport: Ridning i guess
Plagg: Jeans och stora pojkväns tröjor
Bok: Linas kvällsbok 2, läst 1000 ggr

Just nu:

Äter du: Nada
Dricker du: Inget
Ska du: Åka till stinsen med kelly om 10 min
Lyssnar du på: Alla vill till himmlen men ingen vill dö - radion
Väntar du på: Att klockan ska bli 15.50
Tittar du på: Dataskärmen? :p

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Båda två
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Hm, båda två!
Busig eller lydig: Busig

heelg

Har inte skrivit något sen i torsdags, sorry men jag orkar verkligen inte på helgerna :p
Men kan kort sammafatta.
Fredag: Skola (lucia tåg), stallet och sen hem till jesper och hyrde film. Solstice som var sådär, inte den bästa skräckfilmen man sett men ok :p
Lördag: Låg hemma hos jesper hela dan. Kollade på South Park och baka lussebullar. Sen åkte hem till mig på kvällen å kollade på film.
Söndag: Idag så har jag inte planerat någonting förutom kolla på Erik och Mackan på kvällen. Kanske ska åka och köpa en julklapp till jesper idag om jag hittar sällskap (a)

Där ser ni, inte så mycket att skriva om.. Men nästa vecka kommer iaf bli GRYMT skön. Har vanlig skola på måndagen men sen tis,ons,tors så har vi elevens val. Jag och Anna n har "En kuslig kurs om döden och spöken och sånt", hade den förrförra året också men whatever! Det var skitkul, typ kolla på skräckfilm hela dagarna och snacka skumma minnen och sånt. På fredag ska vi till gamla stan och gå på julmarknaden där och sen är det LOOOOV :D Finally! <3

Nu ska jag städa mitt rum, bye!

     

torsdag kväll

Kom nyss hem från min babypuff, där jag varit sen vi slutade typ. Hahah vi satt och RÅgeekade något konstigt spel där man skulle skjuta monster innan dom kom till andra sidan banan. Skittråkigt egentligen men de vart kul när man kom in i det och köpta nya vapen och shit (a)

Anyways, eftersom jag började efter lunch idag så hade jag bara 3 lektioner, varav en var skridskor så det va en ganska så chill dag! Ramlade inte nån gång idag heller, även fast vi gjorde lite mer övningar idag :) stoooolt!
Fick också tillbaka mitt franska brev som jag fick VG+ på, är skitnöjd över det eftersom jag bara hade ett svagt VG i början av terminen..

och imorgon är det FRAAADAG :D haha, inte för att jag ska göra något speciellt förutom att rida men ändå, en hel heelg framför och sen är det bara sista veckan innan 3 veckors lov!!!!! fatta chilll :D
Köpa gran å pynta och shit :D så jävla myysigt

soovmorgon

Anledningen till varför jag fortfarande är hemma fast vi började 9.45 är att jag sydde klart min klänning igår efter skolan så jag fick skippa syslöjden idag! :D Och eftersom det är den enda lektionen vi har innan lunch så börjar jag först vid 12 :D Galet skönt att inte behöva sätta på väckarklockan, utan vakna av sig själv på en vardag!
Så nu har jag bara suttit med en stoor kopp oboy och kollat på top model 9.

Jag ska gå till bussen om 20 min kom jag på nu, så jag kanske ska börja göra mig iordning.. kommer missa lunchen, hm vart tog all tid vägen?
Kom på att vi börjar 11.45 ist för 12 och då blev allting plötsligt skitstressigt?
Whatev måste sluta nu, c ya lateer!


halala

Fortfarande tisdag, kväll.
Min mamma har inte kommit hem ikväll..? hmm, undra vart hon är egentligen :p
Anywaays, jesper åkte för ungefär en kvart sen och jag saknar honom redan..!! Det är lite galet men det kan bara förklaras (och förstås) av ren käärlek (a) älskar den människan så grymt obeskrivligt mycket alltså!<3
Även fast vi bara vart tsm 4 månader och 1 dag (den här gången) så har vi lite history bakom oss, både bra och dålig. Vilket gör att allt bara blir ännu starkare, när man fått kämpa lite. Tycker jag iaf!
Jag tycker det är så sjukt att man kan hitta en människa som är så lik en själv, som typ säger samma sak samtidigt och tänker på samma grej.
Det är underbart, jesper du är underbar!



lite boring

Ligger hemma hos jesper nu, själv! Medans han är och gymmar bara, haha :) Börjar få lite tråkigt, det är bara Våra värsta år på tvn + att det är ett avnitt som jag redan sett....
Men han borde komma tillbaka när som helst, gick för typ en timme sen.

Har egentligen inte så mkt att skriva, vill bara ha något att göra :p så det får bli ett litet icke meningsfullt inlägg nu..  
over and out

chillerill dagen

Tisdagar är typ den lugnaste dagen på hela veckan tycker jag! Vi börjar 9.50 till 13.55, hur chill som helst!!
Idag så hade vi bara ett test på livsmedelsteknik på no:n på förmiddan, som jag tror gick bra.. Sen hade jag gymnasiesnack med Gagan, våran SYOkonsulent om vilken skola och linje jag skulle ta. Och hon tyckte natur på danderyd eller rudbeck, lutar åt danderyd om jag kommer in.
På so:n så kollade vi bara på film (asnaajs) och så fick vi reda på vårat slutbetyg, jag fick MVG!! Såååå glad för det, även fast jag glömt att lämna in en uppgift. Men den fick jag typ göra muntligt idag så att hon fattade att jag visste något om det.

Nu ska jag hem till min älskade jespeer! :D:D skriver säkert ikväll, pyyysss

min måndag

Kom hem för ungefär 1 timme sen, och har kollat på top model sen dess. Bara tre kvar nuu.. :o haha!
Skolan idag var seeg!! Men några höjdpunkter fanns det! Som till exempel när vi skulle dansa på idrotten, blev såklart heelt kaos, men det var skitkul! hahaha och på franskan idag så skulle vi läsa dikter. Och jag måste säga att Annas dikt var lite smått skruvad, den gick ungefär såhär

Jag gick till fågelaffären och köpte en fågel
till dig min älskling
Jag gick till blomaffären och köpte blommor
till dig min älskling
Jag gick till järnaffären och köpte kedjor, tunga kedjor
till dig min älskling
Och sedan gick jag till slavmarknaden och letade efter dig min älskling
men jag hittade dig inte

Hahahhaha, fatta vad vi garvade?!? Lovisa trodde att det var värsta perversa snubben som skrivit det till sin sexslav eller något, och sen när jag hittade vad författaren hette så hette han Louis Prévers!! hahahhaha, asså fatta sammanträffande! äkta kul xD

Nu håller Linn b på att bomba facebook med bilder från Rockband kvällen i fredags, så jag kommer antagligen ladda upp några här om jag hittar några någorlunda normala haha! Kommer nog inte hända men whatever, lite får man ju bjuda på sig

PÖSS

snart juul

As we all know så är det snart jul och nyår och allt det där, så jag försöker hitta en passande julklänning. Och vet ni hur svårt det är att hitta en fin röd klänning? Men jag tror äntligen att jag har hittat "min", på nelly.se

Här är en bild på den, klicka för större.



Tror att den blir bra, om jag nu skulle få fram 849 kr på något mirakulöst sätt...
Skrev i alla fall en önskelista igårkväll, men för en gångs skull så kunde jag nästan inte komma på något jag vill ha?
Men jag skriver iaf upp den här! :)

ÖNSKELISTA julen 2008

1. Bärbar dator! (så slipper mitt rum agera vardagsrum bara för min stora data..)
2. Pengar i massor (kläder,malta osv.)
3. Digitalkamera (maltaaaaa!)
4. Presentkort till lite olika klädaffärer
5. Armband från nelly.se (Angela Gotborn - braid bracelet mörkbrunt m. guldberlocker)
6. Bäddset, vitt med röda hjärtan
7. Hand och fotvårds grejer


VARFÖR?!

Asså jag blir pissed! Varför ska alla, exakt ALLA färga håret mörkbrunt nu?
Jag har liksom alltid varit brunett, men vid halloween så hade vi ett vad om att jag skulle bli blond. Lyckades kanske inte så jättebra xD men mitt hår är mkt ljusare nu. Det är ju inte själva färgen det är fel på det är ju dom jävla utväxterna!!
Sen så nu när jag ska färga tillbaka till brunt som jag brukar ha, så är plötsligt alla sveriges blondiner brunetter!? Whats the thing? Hur kul är det liksom att gå runt och se ut som alla andra? Kan liksom räka upp typ 15 pers som färgat håret mörkbrunt nu?
Precis när jag ska göra det? haha, lite självisk jag låter men det är så irriterande! Jag saknar mitt gamla håår! :(

  Mitt hår i våras, i want!


freedag

Kom nyss hem från stallet, där vi bara hade teori -.- Skitboring men för en gångs skull så lärde jag mig faktiskt lite, vi hade ett litet test och sen gick vi igenom svaren. Typ varför det är bättre att en häst går i form och blablabla.
Nu ska jag iaf snart duscha och sen bär det av till mini me, linn b :D Där Jag, Lovisa, Carro, Jadine, Anna, Linn b och Cynthia ska vara ikväll. Vi ska typ spela Rockband, och jag känner att jag kommer bli totalt utklassad!! hahah!
Jag är typ 1000% mindre musikalisk än dom!

Vet inte hur sent jag ska va där, men jag hoppas att jag får spendera natten med min jesper! :) och resten av helgen (a) och keka lite lussebullar och film å myys :D

Ska också försöka få tag i en tjej som äger en häst som jag skulle provrida förra helgen men som typ sket i att svara när jag ringde? Otroligt irriterande när man bestämt något och sen så blir det inte så.... >:( hah!

Nu = duscha
Cyaaa!

sur & nyvaken

Okej, sur är jag väl kanske inte nu, men igår! Jag var skithungrig hela kvällen igår, men ja tänkte att ja kanske inte skulle fixa nånting om mamma skulle komma hem och fixa mat. Och eftersom jag är ganska smal å lång så får jag lätt näringsbrist typ som gör att jag mår skitilla och nästan inte kan stå! Grymt jobbigt!
Men iaf, så sitter jag här vid datan och mår sådär illa så jag gick och la mig å råka somna. Sen så vaknar jag av att jesper kommer in, och då var klockan typ halv 7! (vi brukar äta runt 5)
Då frågar jag Simon vart mamma är och då säger han ju sååklart att hon inte kommer komma hem ikväll! VAFAN?
Inte på hela natten heller..? 

Så vi ställde oss och gjorde pannkakor :D Ville först göra rosa (med karamellfärg) men det fanns inte så dom blev gula! 
De va naaajz, hahah! Pannkakor med min babbyy <333 

Menmen, nu måste jag göra mig iordning till skolan, bussen går om drygt en halvtimme! PÖSS  

Linn + plugg + data = fshergjndhr!

Alltså jag tror seriöst att jag har koncentrationsproblem!! Det här funkar ju bara inteee. Jag har suttit och försökt plugga nu i 2 tim och det ända jag fått gjort är att ha skrivit ner ca 15 glosor på ett papper, som jag redan har på baksidan av pappret? What's the problem? Hela tiden så börjar jag göra/tänka på något annat -.- Och med tanke på att jag har prov imorn så borde jag inte sitta här å blogga ist för att plugga!
Iofs så har jag ganska lätt för engelska, men jag måste få MVG! För då troooor jag att jag kommer få mvg i slutbetyg i engelska :) Freakin good luck too me :p 

15  dagar kvar till LOOOV
20 dagar kvar till JULAFTON! :D

Hoppas att jesper kommer snart... saknar honom som ini helvete just nu!! Men det lär väl ta ngn timme till.. :( haha
i loove you!<3

OKEJ NEJ! back to studyy..                                               puss<3


Torsdag

Kom nyss hem från skolan och är vrååååålhungrig!! Tänkte bara slänga upp lite söta bilder från idag innan ja ska ta något att äta och titta på top model.

Hahah och jag ramlade inte en ända gång på skridskon idag! :D stolt, eftersom jag högst bara åker 3 ggr per år med skolan! Men det var ganska kul ändå (:
Men nu håller jag på att DÖ av hunger så here are the pictures!

 Linn Överskottsbolaget ( Östlundh & Berglund = ÖB)

 Allas skridskor

 Gruppfoto, från höger = Linn b, Linn ö (jag) Carro & Jadine

Todays outfit ,onsdag



Rosa oversize linne från BikBok - 200 kr
Svarta stuprör från Ceap Monday - 400 kr

ett sista inlägg

Jag har precis kollat igenom mitt franska brev till provet imorn, och när jag skulle översätta en sak fick jag av en slump reda på att tanta = Örnsköldsvik på franska! hahah onödig information?

Nu ska jag iaf fixa iordning mig och sova + plugga lite till. Tänkte lägga upp en dagens outfit men fatta inte hur man gjorde, så Linn b får hjälpa mig imorn. Haha känner mig lite smått oteknisk men vafan, what to doo?

Imorn ska vi åka SKRIDSKOR på idrotten! Lovar att jag kommer glömma dom hemma, men i'll try!
Kommer sääkert ta massa bilder där ifrån om jag känner mina kära (störda?) kompisar rätt. Ska försöka lägga upp när min hjärna listat ut hur man gör.. 8)

Godnatt!


lite nöjd

Kom hem från jesper för ca 2 tim sen, och ända sen dess har jag försökt fixa den här jävla designen. Nu tycker jag iaf att de ser helt ok ut men.. ja e nybörjare (a) haha!

Skolan idag iaf var skiit! Längsta dan i veckan 8.00 - 15.15! Låter kanske inte så farligt men det är hemskt
Har typ inte fått någonting gjort idag och det känns litee...... eftersom vi har 2 prov och en inlämning kvar den här veckan!
Vi bestämde iaf att vi ska till Gotland på klassresa, vilket ja tror kan bli hur mysigt som helst!

Nu ska jag plugga till franskaprov imorn, engelskaprov på fredag och so-uppsats till nån gång i framtiden!

Ciao <3

wtf..?!

Okej, mitt första inlägg.. Fattar nada av det här men ja lär mig väl after time.
blev ett superkort första inlägg för ja måste stänga av datan nu, annars kan tydligen inte min brorsa sova eftersom min data brummar för mycket..?
Godnatt! <3

RSS 2.0