be random


HELG snabbis

Fredag: Förade hemma hos Kajsa med Bella, Karin, Kelly, Emma och Sofia och käkade osv sen bar det av till Viby Herrgård på fekke. Det var kuuul, mindre kul dock att gå upp dagen efter..

Lördag: Köpte nya träningskläder med pappa på dagen sen mot kvällen bar det av till Bella på grabbkväällll. Det var jag, Bella, Kajsa, Oskar, David, Charlie, Agge, Erik och Felix som satt och bara chillade GAL1! Kollade på en skitkass film osv, sen tog jag tåget hem me grabbsen. Chill kväll

Söndag: Va och red på flipphästen nr 1 på dan och sen kom Kajsa, Kelly, Bella och Lucas till mig och hade adventsfika. Riktigt mysigt :D

amazed

Att människor kan påverka en tycker jag är så sjukt. Att hela ens dag kan bli förstörd på grund utav en annan människa. Att små ord från en annan person kan göra en så sprudlande lycklig. Att ens humör styrs så mycket utav ens omgivning. Att du själv påverkar andra människor utan att du kanske inte ens tänker på det.

Sånt tycker jag är intressant, tänk på vad du säger

tjoff

Heeeeeeeej, sitter och käkar nu :) Helt ok dag i skolan, fick reda på att jag hade hål men Kjelle så de va ju braaaaaaa! Sen kanske det bli premiäranvändning av gymkortet om Anna kunde, kommer inte ihåg hur det blev tillslut. Kulkuuul (får vi hoppas)!

Haha är fett positiv till allt :D känns bra, som omväxling typ haha. purre påre!

- anonymous


TAGGGAAA

Juste idag köpte jag mitt första gymkort eveerrrr! Känns ju bra typ, kommer jag bli biff irl också :D:D whooo NU JÄVLAR!!!


helg helg helg

Gårkvällen (fredag) blev lite knas... Först skulle jag och Bella till väsby och köpa lite smått och gott och sen var det meningen att vi och Anna skulle dra på fest där med David, Agge och Rahat men varken godiskillen eller festkillen svarade så det sket sig ju. Sen skulle vi dra till mig med dom men det blev knäppt också så vi drog till Fredrik istället där ca 10 pers var. Stannade till halv 12 då jag drog till rotebro och fick ett grymt bra slut på kvällen där ist. Att så små saker kan göra en så glad, länge sen man upplevde den känslan.

blä

Historiaprov imorn.... Kan inte ett piss, hoppas jag får g.... Historia är verkligen så sjukt sämst ämne, vafan spelar det för roll hur reformationen påverkade Sverige eller hur skattreformerna såg ut eller vad som hände i Västerås 1527.... BRYR MIG INTE ETT SKIT, vi kan ändå inte påverka det nu..... åh vill bara skjuta upp det här provet en vecka eller ett år or so...... punkt

gänget













ÄNTLIGEN

Om TVÅ veckor så har jag comviq!! Åh längtar <3 heheh, mycket snack för ett annat kontantkort tycker ni men ni vet inte huuuuur länge jag tjatat och velat byta till comviq men utan success! Säkert i 3 år... Så det känns ju jävligt skönt!

Annars så har jag fortfarande jättemycket plugg, inte en dag ledig! Känns ju lite halvbra men nästa vecka kommer det nog lugna ner sig, bara ett matteprov inplanerat då än så länge :)) Så då kan jag ju äntligen visa bilderna som Linn B tog på mina små kattisar under lovet, hihihihihi zuperzoewta!


måndag

Måndag. 2 dagar kvar på perioden. Stress. Hejdå

issues dressed up as life

So sick of dreaming


åååhhh kärlek!!

I rymden finns inga känslor var GRYYYM! Den bästa svenska film jag nånsin sett och exakt min humor :D åååhh vill bara se den igen, satt och grät för att jag skrattade så mycket!!
Och nu var det ju egentligen tänkt att vi och några märstakillar skulle dra hem till min papi men ingen pallade så vi skiljdes åt istället :) Det här har varit en jävligt lugn helg vilket känns rätt skönt ändå, även fast jag gärna skulle viljat träffa lite folk. Känner mig ändå glad just nu, läget är under kontroll liksom.

fredagskvällen

Igår så åkte jag och Anna till Fredrik där några var bla Kakan. Drygt bara att precis när vi kommer innanför dörren så säger Fredrik att hans mamma skulle komma hem om en halvtimme. Jahap så då vare bara att försöka hitta något annat. Messar runt lite och hittar en lokalfest i Märsta dit Charlie, Agge och Rahat skulle så vi bestämmer oss för att dra diiiiit. Men när vi sitter och väntar på tåget så ringer nån Rahatiii och säger att polisen hade kommit dit så jahap... då vare bara att dra hem.

Kom hem typ vid 11, rekord! puss

YEES

Håller på att beställa ett Comviq Kompis startpaket, YEEES äntligen!! Så jävla skönt :D Har längtat länge efter denna dag!

Ikväll blir det bio råå med Bella, Kelly och Anna, vi ska se I rymden finns inga känslor. TAGGA till liksom!!!!1


lite galoppbilder (linn b fota)

Suris häst som inte vill galoppa!




Sen gick det lite bättre




jobbbb

Nu inför periodbytet har jag skitmycket att plugga, så därför hamnar bloggen lite åt sidan. Hope you dont mind alla mina 128439 dagliga läsare :) pööuuws

borde inte

Jag borde inte syssla med NÅGOT annat än att skriva mitt tal. Ca en minut långt är det nu, minst 2 minuter kvar att fylla då alltså eftersom talet ska vara 3-5 min. back to study!


kort inlägg

Kom precis hem från middag i djursholm, nu står pluggatillsjagdör på schemat! PUSS

cuttttti

Idag klippte jag mig! Cirka ett år sen senast så det var ju skönt. 2 cm kortare och lite fräschare. Så här ser det ut, tjohoo


ångest shoo

Igår drog jag, Karin, Kajsa, Sofia, Ida, Hilda, Christian och Adam på en lokalfest i Älvsjö. Det var väl sådäär, bitchiga tjejer osv inte så hög stämning för min del. Så min kväll va inte sådär överdrivet lyckad liksom.. Och sen idag så kommer jag på att jag blivit inbjuden på en fest som var igår som jag totalglömt..... FML och den hade tydligen varit fett rolig. ShOO livet är hårt! Hände lite andra saker också som har dragit ner mitt humör så är inte så superglad just nu. Känns rätt hopplöst. Allt. hejdå


SÄXY


13.57

Någonting håller på att hända. Vet inte ifall jag är redo, om jag ens vill. Men hur kul vore ens liv om man inte tog chanser? Så jag hoppar nog, så får jag se om någon tar emot mig eller om jag bara faller hårt.
peace

LOVET so far

Här kommer ett cplångt inlägg, FEST


Lördag:
Kommer inte ihåg vad jag gjorde på dan hehe men på kvällen var iaf jag, Bella, Kelly och Kajsa hemma hos kajsa och fixade oss först inför halloweenFEKKE! Jag var sjukt taggad så det var lite misslyckat när vi kommer dit och är det typ 20 pers där (skitstor villa) så vi tre förutom Kajsa drog till märsta där Oskar, Agge, David, Joel, Micke och nån till typ var. Det var väl myys, lyssna på musik och typ gjorde ingenting haha, kommer iaf inte ihår. Avslutet på kvällen blev iaf lite knas men jag drog till T och sov.


Söndag: Skitkasst minne... OMG jag minns inte vad jag gjorde... Eller jo va hos Kajsa med tjejerna och käka kladdkaka (?) och sen lär jag ju ha ridit.


Måndag: Då var jag, Bella, Karin, Kajsa, Rahat, Charlie, Erik, David och Joel hemma hos mig och hade chillkrök typ. Körde ölleken med en lånad kortlek och sen är kvällen lite suddig fram till vi skulle sova och Rahat låg och babblade om sitt liv i 1½ timme när alla bara ville sova. Haha söta pojkar!


Tisdag: Drog till stallet med Linn för att hon skulle fota djur. Har inte fått fotona än men tror några blev bra :D På kvällen hade jag, Bella, Karin och Kajsa tjockiskväll hemma hos mig. Bara låg och var allmänt lökiga. Drog hem till Bella och sov sen.


Onsdag: Vaknade när mamma ringde och sa att jag skulle till tandläkaren om en timme så shoo.. Efter det drog jag och Kelly till kista och shoppade. Köpte 2 mössor och en tjocktröja, mystjej hejhej! Sen drog jag på bio med Tony och 3 till killar. Saw 3D såg vi, var inte så överdrivet bra.. Drog hem till han sen och sov iaf.


Torsdag: Vaknade ensam, skitkul. Drog hem och käkade lite och sen åkte jag till stallet och red pålle lite. Sen kom Kelly och Kajsa hit och kolla på film lite. Dom drog nyss och nu vetefan vad jag ska göra haha.. Vill inte sova själv men what to do?

hejehjhej

Har inte skrivit på länge, är upptagen med att ha lov! Nu ska jag snart på bio men lovar att uppdatera typ ASMYCKET imorn :D:D:D:D puss


piczzz

Väntar på att seeeegkaj ska ladda upp bilderna som hon tog i lördags men här kommer några bilder från Bella och Oskar tog me sina mobilishs. :)))







closer to the edge


RSS 2.0