onsdag

Största failen idag asså! Vaknade typ hav 11 och gick då upp och åt frukost, låg och solade lite och var liksom helt klarvaken, sen runt 12 tänkte jag lägga mig och se på film eftersom det blev molnigt och då somnar jag till halv 4! Faaan vad misslyckad jag ääär... haha! Lär ju inte kunna sova mycket inatt asså..


Nu ikväll drog iaf jag och Kelly till en lokalfest i hld som Kevin aka stig hade eftersom han fyller år idag :))) Men varken jag eller Kelly var på flipphumör så vi tog en chipsskål och satte oss i gräset utanför och snackade istället. Mysigt för oss men dom andra måste tyckt vi var sjuuukt osociala.. men whatever! Fick lite småbesök av en full Daniel hahah så jävla kul att lyssna på fulla människor som sluddrar och shit! hahahååååååååå PUSS


1 MÅNAD TILL KRETA


när planeterna stannat


wujgrtjercfn

NUUUU tycker jag att Isabelle Dahlin ska komma hem så att jag får något att göra på dagarna... heheh! Eftersom Kelly jobbar och resten av brudarna är bortresta nånstans :( HATAR att va ensam!! Ligger ju bara och solar hela dagarna, asboring! Vill leka, vill vara ute hela nätterna, vill åka runt utan mål, vill känna friheten!



tisdag

Idag ska jag:

1. Bli neger
2. Flytta till mamma

ligga?


kuk

Alltså det absolut värsta med sommaren är ju lätt när man sitter hemma och är sjukt taggad på att nånting ska hända men så är alla vänner bortresta/upptagna.... Fyfan vad jag har varit på dåligt humör hela dan!!! Men snart kommer lönen + barnbidrag så då blir man väl lite gladare, fast måste ändå spara allt till Kreta..

FAAAAN va depppp jag är just nu! -.-

hemma!

Nu har jag kommit hem från en sjuuuuuuukt härlig midsommar! :D Känns fortfarande som att rummet gungar.. Eller kom egentligen hem vid 3 men då åkte jag dirr till stallet och red ut en sväng med Sofia och sen när jag kom hem så drog jag dirr till Anna och lekte lite i paaarken och där har jag vart tills nu. Där blev det iaf lite modellfotografering, snurrgungor, blödande fötter, soldans osvosv :))))

Pallar inte lägga upp massa midsommarbilder här eftersom typ alla någorlunda normala finns på facebook. Men dom lär väl droppa in då och då .. Nu är jag så trött så jag knappt kan skriva heheh GODNATT!



                                                    Sooewt chey som ska till Skåne i 2 veckor


NU DRAR VI

Nu åker jag till Tyvö och FIRAR MIDSOMMAR med Anna, Kelly och Karin! Det kommer bli så jäkla gryyyymt, kommer ligga på båten och sola hela vägen dit och sen bada, sola och äta massa god mat så vi blir så feta att båten sjunker när vi åker hem :D sjukt glad!

                                            Vi 3 + Kelly, har ingen bild på alla samtidigt haha
                              


det här vädret!

Blir bara helt kär i allt och alla, älskar det!




snyyyyggt

vit kavaj och skinnkjol


midsommarplaner

Imorgon så åker jag, Anna, Kelly och Karin ut till skärgården för att fira midsommar! Såhär ser helgens planer ut:

Torsdag så åker vi alltså ut till båten med pappa, min brorsa och pappas kompis och packar in alla grejer och sen åker vi ut till någon ö som heter Tyvö där vi ska fira midsommar. Chillar galet på kvällen?
Sen på Fredag så äter vi midsommarlunch tillsamans med nån annan familj, badar, solar, spelar kubb osv under dagen och sen ska vi grilla på kvällen och fiiiiiraa midsommar! På Lördag morgon så åker Karin hem medan vi andra ska åka till nån annan ö där det tydligen ska vara lite firande och sen ska vi äta grillbuffé där sen åker vi hem på morgonen på Söndag.

AAAAAASSSSNAAAJS!!!! Är så jävla taggad, bara det blir bra väder så kommer det bli så jäkla härligt :D

skööön onsdag

Idag har jag bara vart ute i solen heeeela dan! Först låg jag hemma nån timme innan jag blev sjukt rastlös så jag ringde Kelly och åkte hem till henne och solade istället. Såå mycket roligare att sola tillsamans med någon eftersom jag tröttnar så snabbt på att bara ligga där.. Vi låg iaf och solade, myste med hennes hund, klättrade i träd, tog massa bilder och tillslut somnade vi båda i typ 2 timmar. Hahah lyckat!

                                   
                                   
                                    


tisdag

Igår låg jag bara och solade hela dagen tills det var dags att åka till jobbet. Kämpar hårt på min bränna haha!
Mötte upp Kelly runt 4 för att åka till helvetesjobbet igen.... Får typ ont i magen bara genom att tänka på det..
Men så jävla fail iaf, vi hade suttit och ringt typ 3 timmar utan att få nånting sålt så kommer min coach Micke och säger att vi ska ha kvartssamtal. Min enda tanke va typ: ååååhhneeii

Så kommer vi in i rummet och han frågar typ om det är det här jag brinner för osv eftersom jag inte nått upp till min budget som ligger på ca 2600 på pass!! Jag har typ sålt för så mycket under 3 veckor heheh
Så han gav mig två val:

- Stanna kvar och jobba 2-3 veckor där du MÅSTE nå upp till budget annars får du sparken
- Avgå själv och så kan du använda mig som referens så kommer jag säga massa positiva saker om dig eftersom du ändå kämpat hårt!

Vad väljer man liksom... Solklart den andra! Heheh så nu har jag inget jobb........ :):):)
På kvällen åkte vi hem till Bella för att säga hejdå eftersom hon åker till Island idag!

SHOO 05.23

Nu sitter jag och kolla på när Kelly kastar popcorn i munnen. Hehehheeh askul! Fast nu kommer Helle och förstör.... HOHOoOooo! Vi börjar jobba om typ 10 timmar, awesome............. hhihi

Ikväll har vi sett på Step up och blablab mass youtubeklipp och ätit pizza, KEEEEWL :)

fan då..

Det jobbiga är att min dator inte kan öppna länkar så kan inte ladda upp bilder... Bajs! måste fixa


senaste dagarna

Torsdag: Då gjorde jag en jävla massa skit! Kom hem med kryssningen ca 11 på morgonen och då var jag bara hemma typ en halvtimme innan jag drog till stallet med Linn B, aaaasmysigt! Tog en promenad sista biten och klappade på små kossorna :D Sen red vi en bit barbacka, jag på Mirran och Linn på Vippen. Tog typ 100 bilder!
Sen på kvällen åkte jag, Anna, Kajsa och Karin till Love Stockholm för att se Familjen. De va naaajjzz, men de bästa var helt klart Grodan och Prinsessan-showen!!!! Hahah, kunde typ inte andas
När jag kommit hem från det ca 11 fick ja ett erbjudande om att åka och grilla men pallade inte så Kelly och Helle kom till mig och typ dygnade, förutom att jag somnade.... hehe! KUUUL DAG!

Fredag: På dagen var jag hos Bella och åt stuvade makaroner<3<3<3 och kollade på Spirit. Chillade galet alltså haha, i like! Senare på kvällen var jag och Anna på chillkrök i Rotebro hos Saqqe. Det var väl heelt okej, vi spelade kort och käkade mackor och falukorv. Tjockisar 4-life!

Lördag: Var i stallet på dagen. Övningskörde dit som gick asbra, känner mig mycket säkrare nu! Ridningen gick bra också även fast Mirran har tappat lite kondition och blivit stelare, men efter jag ridit så satt pappa upp! Hahah, så jävla awesome! Han hade faktiskt en väldigt bra sits så han fick trava lite också, cooolish!
På kvällen drog jag, Kelly, Anna och Bella till avslutningsfesten för Love Stockholm. Det va fan grymt, sjuukt mycket folk! Sen mötte vi upp Marcus, Trisse, Kevin, Martin och nåra till och lite senare kom även Jossan, Ida och Hilda så vi var ett litet gäng :))) Tog sista tåget hem och somna typ halv 5..

Söndag: Gjorde absolut inte ett skit alls i söndags (igår)! Låg och solade nåra timmar på balkongen, gick och köpte glass med Helle sen låg vi och tittade på film hela kvällen.. Spelade lite Halo också men jag fick typ panik heheh! Chillerill dag :)


NU KÖR VI IGEN!

Shoo bre, ska börja blogga igen har ja bestämt! Under sommaren i alla fall, så att man kommer ihåg vad man gör liksom. Eftersom det redan gått nästan en månad på lovet och jag kommer ihåg typ 5 saker jag gjort max.. haha FAIL!

Aja, det här blir en blogg för mig sen får ni väl läsa om ni vill heheh :)



RSS 2.0