älska

Måste bara säga, så jag kommer ihåg det, att ridningen gick så JÄVLA BRA idag!! :D Va helt lycklig haha. Först raceade vi runt lite på nedre ängen så att hon fick busa av sig lite sen red jag upp till ridbanan och övade galoppfattningar direkt från skritt, utan några travsteg emellan. Gick ASbra! Känns skönt då jag planerat att börja rida lite seriösare dressyr och kanske ta några lektioner senare när vi byggt upp musklerna och konditionen igen.

Har även börjat öva lite smått på olika lite vardagligare NHövningar, efter att ha läst om The 7 games. Och det här är säkert superintressant för er ohästintresserade människor att läsa, förstår det!! :):):)


.

even though she acts like nothing's wrong,
maybe she's just very good at lying.


freeeday

Sitter och väntar på att klockan ska bli hel så jag kan dra till bussen! Jag, Karin, Anna och nåra till ska på chillkrök nånstans i töjnan :D Och som vanligt när jag har för mycket tid över så tar jag mobbade bilder på mig själv. Here you go!
tussarna <3

Har skrivit en annons på mina kattpojkar nu som lär komma ut imorn... Det tog emot extremt mycket och jag sitter ärligt och gråter nu. Mina små bebisar <3 Här är några bilder vi tog några dagar efter jag hittade dom, så otroligt små och söta! Ofattbart att någon kunde lämna dom ensamma för att dö....

RSS 2.0