enkelt

Om du skiter i mig, skiter jag i dig.. Så enkelt är det

new moon

Jag var och såg New moon igår med Anna och Kajsa. Hade sjuuukt stora förväntningar, men tycker inte alls att filmen levde upp till dom! Ärligt talat så var den ganska löjlig på vissa ställen.. Men en sak var bra, Jacob! Sjukt söt ju! Alltså jag har ju en liten thing för bruna ögon, mörkt hår osv. Och hans kropp kan man ju inte direkt klaga på! heheh..


första advent

Nu ska jag åka och rida, hörs när jag kommer hem igen! puss

fredag

Igårkväll åkte jag, Kajsa, Sofia, Ida, Hedvig och Josefine till en lokalfest i Älvjsö. Det var ganska dött i början, men efter ett tag orkade vi inte bry oss om att vi var som enda som dansade, och då blev det mycket roligare! Frammåt slutet var det rätt mycket folk och ganska skön stämning, förutom tråkmånsarna som vägrade dansa.
Aja, helt plötsligt iaf så kom en skpåbil me poliser som började snacka med alla och förstörde stämningen totalt, så då drog vi.

Då var det bara jag, Sofia, Kajsa och Ida kvar som tänkte dra vidare till kungsholmen, men Kajsa valde att åka hem istället. Så vi tre tjejer åkte hem till två assköna killar och spelade något spel och åt kalla potatisklyftor. Ganska skön avslutning på kvällen! Hörde fågelkvitter också, blev löjligt glad!


svårt

är så himla rädd att jag ska börja bry mig på riktigt..

nebrja
Tjoho, jag har inte bloggat på jättelänge!
Idag var jag i stinsen för att klippa mig och shoppa lite. Jag köpte bla ett par nya klackskor! Vill visa er men jag ingen kamera.. Får hoppas att de kanske fastnar på bild ikväll!
Senare idag ska jag nog färga håret också, ska bli skönt att få bort min gråa utväxt! 

Kan berätta om igårkväll när det kommit ut lite bilder, så blir det lite roligare :)
kisses

700!!

De här är mitt 700 inlägg på bloggen! Wihuuu!
Det firar vi med att kolla på Greys/ Paradise hotel! :D
looove!

helt jävla otroligt!


hope

Blir galen av dina blickar.

FAAAAAN!!

Alltså precis 2 jävla dagar innan jag ska köpa min skjorta som jag velat ha skitlänge så tar dom bort den från hemsidan!!! Hur jävla myvket otur får man ha egentligen? Heeeeeelllllvetee!!! Och inte ens kopian från modekungen finns kvar!


Min inte längre blivande skjorta..


Kopian

 


veckan

Måndag: Skola, utvecklingssamtal

Tisdag: Skola, åka och rida med Bella hoppas jag

Onsdag: Skola, åka till Annas stall med henne och Bella, kanske rider

Torsdag: Skola, åka till stan och shoppa

Fredag: Skola med NT-show, fest?

HEEELG!<3


saaaknar!

Sitter på engelskan i datasalen nu och ska skriva om resor. Självklart skriver jag om Malta. Saknar det så himla mycket nu när man kollar på alla bilder och minns tillbaka.

Sjukt underbar resa!


gammal kärlek rostar aldrig



förändringar

Har inte riktigt bestämt hur jag ska göra med en grej, vet inte om jag ska skriva det innan det är lite klarare. Det är inte direkt en stor grej för er men det kommer förändra lite saker för mig.
Det blir i alla fall roligt om det går, det är ju alltid kul med nya saker.
puss


godmorgon


heeelg!

Tjeena alla människor! Nu är det äntligen helg, det ända jag ser fram emot nu för tiden.. Men de e näjz.

Ikväll ska jag till Bella och tjocka i oss pizza och kladdkaka och kolla på film, sen ska vi antagligen ut och ha en jäkligt bra kväll! Jag är sjukt glad just nu, och inte vet jag varför. Men jag har bara en känsla av att det här kommer bli en braa helg!

 

Nu har jag precis fixat lite med mitt projekt som ni får se sen när jag orkar ladda min kamera. Men jag kan ju ge er en liten ledtråd: jag samlar pussar!


snälla, ta mig dit


fryser

Kom hem för inte så länge sen och håller på att frysa ihjäl.. Sitter i mitt stora duntäcke men är fortfarande iskall.
Bajs, jag hatar vinter! Ibland önskar jag bara att jag vore riktigt tjock, för då fryser man ju inte lika lätt. Right?

pusss


SRC783

Bara för att jag ska komma ihåg.


HAHAHAH

Det finns störda människor alltså!


hope.

Jag vet att det antagligen inte betyder något, men jag vill så gärna att det ska göra det. Hoppet är ju som känt det sista som lämnar människan, och det är det jag lever på.
puss


förbjuden frukt

Faller jag så faller jag, inte mycket att göra åt.

poniii

hahahahahahaha, veckans skämt! POOOONNIII! :D <3


grissprutan?

Alltså är den värt det? Jag börjar fundera på det... Grejen e att min lillebrors klass tog den igår och idag var 13 pers sjuka. TRETTON! Och själv kan han knappt lyfta armen. Är det värt det? Jag menar, inte direkt så att jag skulle dö om jag fick svininfluensan. Jag blir aldrig sjuk annars, så varför skulle jag bli det nu? Det kanske låter naivt, men jag umgicks med en smittad person i 3 veckor i somras utan att veta det när jag var på språkresa. Och inte blev jag sjuk inte...

loweo

Kär i bilden! Pälsen, korset, byxorna... allt!


dagen

Tjaa.. Vad ska jag säga? En dag bland alla andra, ingenting speciellt hände som jag kan komma ihåg just nu i alla fall. Känner mig rätt tom.. Fråga mig inte varför för det vet jag inte.
Efter skolan så somnade jag i soffan nån timme, det börjar bli en vana nu. Känns ju mindre bra. Vill bara att det ska bli bra väder igen så man inte tyngs ner ännu mer än nödvändigt. Är så trött på regn.

 

Imorgon slutar jag i alla fall 11.25 vilket blir naaajs.


sitter och myser

GODNATT. (förlåt för hamsterbilden)



skojar du eller?

Hahaha alltså, sånt här tycker jag bara är läskigt på riktigt! Ni vet inte hur jävla mycket det där stämmer just nu! Creeeepy...


NEVER

give up on someone you cant go a day without thinking about.


and the time is?


period 2

Idag var den första dagen på nya period 2 = döden!! Usch, alltså ingen sovmorgon och bara ett block ledigt.. Jag kommer dö! Och dessutom hade vi våran första franskalektion idag, och märker verkligen hur mycket jag tappat! Gud, jag kom inte ens ihåg de allra enklaste orden.
Vi skulle även haft våran första samhäll lektion men den var tydligen inställd. Skönt.


i dont know how or why or when

Det känns som att jag bara är ett stort jävla frågetecken just nu. Det finns för mycket saker som jag inte har en aning om hur jag ska göra med. Vet inte vet inte vet inte! Och samtidigt så vet jag inte vad jag ska göra åt det.

Jaja, jag överlever nog. Som jag alltid gör.


lyckad kväll!

Igår hann vi med himla mycket känns det som! Kvällen började hemma hos Kajsa där det blev massa mat, bilder och skratt. Sen skulle vi dra vidare till Bromma, men det sket sig när vi kommit fram till tåget så då var det bara att försöka hitta något annat. Det slutade med att vi drog på en fest i Sickla efter att vi bla haft konsert mitt på Gullmarsplan stn, blivit förföljda av tre killar, kommit på olika strippnamn åt oss själva och gjort vårat "lockrop" ett antal gånger. Jag säger bara JHAKB, hahah!
Förutom nåra saker som hände på slutet av kvällen så var den faktiskt sjukt rolig, tack bruudar!

 


say whaaat?!


byyye

Nu ska jag åka till Stinsen ensam för att köpa en mössa och kolla på lite andra grejer. Jag känner mig riktigt duktig som åker själv eftersom jag vanligtvis är beroende av att ha folk med mig

Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Kajsa, och sedan förhoppningsvis dra vidare någonstans efter.

pusss


ja tack

Byxorna och skorna skulle inte sitta fel.


om ni undrar

Så har jag absolut ingenting att skriva, så jag skiter it. kisses

hahaha, thats right!


pluggenation

Ligger i soffan och skriver min filmanalys nu, känns som att den aldrig kommer att bli klar! Men ikväll måste jag verkligen KÄMPA för att hinna få klart den, annars finns det en chans att jag inte kommer hinna få tillbaka den innan perioden är slut.

Soo c ya later aligators! puss


GODNATT


skräckfilm

Idag efter skolan åkte jag, Linn, Bella och Avin ut till ett torp i skogen för att spela in våran skräckfilm vi ska göra på svenskan. Riktigt bra tycker vi att den blev, kanske inte världens läskigaste men det är svårt att få till på 3 minuter. Det var också lite synd att den sista viktigaste scenen i princip inte syns eftersom det hann bli så mörkt.

 

Nu ska jag försöka skriva klart min filmanalys... inte bra linn!


ge mig nu

Om 3 veckor är den min, chicy.se


dilemma

Om man aldrig har haft ett tidigare jobb, eller några jobberfarenheter förutom prao. Kan man skriva CV då?

fan

Ibland saknar jag dig väldigt mycket, din humor och din fantasi.


schebab

Kom nyss hem från Kista där jag har ätit middag med Anna. Riiiiiktigt gott var det, som vanligt haha! Lunch åt jag förövrigt i Täby C, lite kul. Imorgon är det måndag.. Känns ju inte så överdrivet kul, men mina måndagar är ändå så jävla chill så det är lugnt :) Det är ju vårat sista långa hål imorgon! Sista veckan på period 1... Både skittråkigt eftersom jag i princip inte har ett ända hål i p2, om man jämför med hur det är nu. Men det går nog bra!

Nu ska jag sova, eftersom jag bara fått samanlagt 9 timmars sömn i helgen... Inte bra!

destination unknown

Alltså.. Faktiskt så kunde jag inte bry mig mindre än jag gör nu. Har gett det så många chanser att det bara känns hopplöst. Vet inte vad annars jag ska göra.
Det blir som det blir.

kunde inte låta bli


igår

Hahha jaa.. Gårkvällen blev ju lite skum! Först var jag, Anna, Bella och Clara på en fest nära mig, men vi kunde bara vara där i ca en timme. Sen drog vi till häggvik och satt ute i regnet ett tag innan vi drog hem till Oscar och chilla där ett tag 8 pers. Och sen vidare hem till mig ca 4 och sov. Kulkul.

 

Får hoppas att det blir roligare ikväll! puss


until then?

Små stunder utav ren lycka. Det som betyder mest. :)


mjaaauu

Här har ni min bakgrundsbild, och framtida man!! Se och njuuut vafan


satsaaar

Nu har jag skickat in en jobbansökan till Burger King, och imorgon ska jag och Bella förhoppningsvis gå till donken och fråga om dom har något ledigt jobb där också. Jag måste verkligen ha pengar, har tänkt på att söka jobb länge och nu har jag verkligen försökt ta tag i det! Vi har ju snackat om att åka utomlands i sommar, och då gäller det ju att ha caaash!

 

Hoppas hoppas hoppas det finns något!


ont i huvudet

Slutade 13.20 idag, åkte direkt hem och sov. Har varit så jäkla trött idag, och har haft huvudvärk sen jag vaknade imorse. Det är inte bra alltså..

Vet inte vad jag ska göra, känns som att det alltid är problem med något. Vet inte hur det ser ut nu, men imorse var det inte bra alltså. Vill bara slappna av..


arg

Jag vet inte varför jag känner såhär.. Att jag får ont i magen varje gång jag tänker på det.  Jag vet inte. Jag vill inte. Jag orkar inte.
Därför ska jag sluta. Så många gånger jag tänkt tanken..

black and white


so come and dance with me!




första skoldagen

Första dagen efter lovet gick bra för mig. Den var väldigt lugn, som alla måndagar som tur är. Först har jag sovmorgon, sen en kort lektion följt utav hål i 3½ timme. = riktigt chill!

 

Nu borde jag egentligen packa alla mina grejer och bära dom till mamma, men jag ooooorkar verkligen inte. Funderar på att stanna här hos pappa en natt till höhö. busigt..
puss


so what if it hurts me?

ett fåtal utav kvällens bilder



lyckat

Igårkväll var en grymt lyckad kväll! Herregud vad kul jag hade, bortsett från några saker som hände mot slutet. Men jag tror att allt löste sig till det bättre. Bilder får ni när dom kommer upp, puss

RSS 2.0