stressdag no1

Alltså idag har jag åkt runt som en JÄVLA dåre!! Var så stressad så att jag skakade och hade ont i magen även fast jag fixat allting... Jag var i mörby, stan, vällingby, kista, sollentuna och till slut stinsen innan jag fixat allt! BLÄ hatar att vara stressad! Trodde till och med att jag hade tappat bort en 500lapp... panik!!

bajs

Okej, jag har tänk att typ inte blogga på ett tag.. Vetefan hur länge, kanske bara några dar. Mår inte helt 100 nu som ni kanske fattat med dom senaste "jättteroliga" inläggen.. Men i'll be back när jag löst det här.
puss

man får betala för allt som betyder nåt

Ska man ha något måste man kämpa! Man får ingenting utan att anstränga sig och det har jag lärt mig. Jag har kämpat för en sak i ett halvår, och jag tänker fan inte ge mig. Jag vet vad jag vill. Och jag ska få dig. Hahah

mistake

Jag är en väldigt öppen person, vilket leder till att jag delar med mig av händelser och tankar till personer som kanske inte borde veta. Jag har märkt mer och mer att detta kanske inte är det smaraste.. Man ska aldrig lita på att folk håller det dom säger, det har jag lärt mig nu.

Jag kommer alltid vara en ärlig människa, därför att det är sån jag är. Men kommer nog börja passa mig väldigt mycket med vad jag säger i framtiden.
over and out.hemma

Idag runt halv 7 kom jag hem igen från Kramfors där jag varit några dar och hälsat på min släkt på pappas sida. Tyvärr blir det bara ca 1-2 gånger om året och knappt det vi åker dit eftersom det tar ca 6 timmar att köra, och det är ju lite synd eftersom det ändå är ens släkt! Men iaf, idag kom vi hem igen.. Kan inte direkt säga att det var det roligaste att komma hem nu kanske.. Mer behöver dom som inte vet inte veta! Men tack för att ni finns, ni vet vilka ni är :)<3

Imorgon ska jag åka till Sollentuna med min baaaby Kelly och shoppa lite till nyår, MÅSTE hitta en klänning!! Kan langa en bild på mina supersnygga skor jag sla köpa, från topshop.


dont really care

I just wanna live
dont really care about the things that they say
dont really care about what happens to me
I just wanna LIIIIIVE


skeptisk

Alltså julafton. Ny mobil. Jag vet inte..
Jag hade ju, som ni alla vet, liiiiite problem med min förra men den stod mig ändå varmt om hjärtat! Det var "linn med den röda cpmobilen som inte funkar", och därför kan man ju tycka att jag skulle tjuta av glädje av att jag har fått en ny, men icke sa nicke. Asså visst är jag glad, missförstå mig inte, men jag och min röda hade något speciellt! Vi förstod varandra! Min nya är visserligen jättefin men den e knaaazzz... Vi går inte ihop, än i alla fall.

 

Men man vet ju aldrig, ny kärlek tar ju lite tid. PUSS


duuuktig flicka

Idag har jag packat lite, slagit in julklappar, bytt lakan och sånt, städat hela badrummet och klätt julgranen! Duktighetspoäng till mig! Nu är bara frågan om man ska duscha eller se på Sagan om ringen? SVÅRT VAL!!

Granen som vi klädde helt själva och min lillebror, som förövrigt är APdålig på att slå in julklappar!


24 december

IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!IMORGON ÄR DET JULAFTON!


JUUULLOV ftw

Idag fick vi vårat efterlängtade juuullov!!! :D Och min dag började med pepparkakor, skitboring julmusik (innan avin tog över dj-platsen) och skitsnack. Sen bar det vidare till aulan för en liten julshow som jag inte pallar skriva om! Men tanten fick mig fan tårögd, 4reeal!

Jaja, efter det rullade jag och Belliish till sollentuna för att leta julklappar till hennes bror, pappa och farfar (vadå att männen är svårast??) men när vi tröttna på det kom Elin och vi drog till Ruuuuteeebro (det finns en gräns! hahah) och käka pizza och kolla på Elins sjuuuuuukt söta kattungar!!! Asså AWEENI inte ens du skulle tyckt dom va läskiga! :D

 

NUU ska jag rulla till Bella snart och sen får vi se vart kvällen tar oss, TJINGELING!!<3


GE MIG SOMMAR!!!!


aweeeeeeeeenis in the house!!!

sho-tjena bröder, damer o herrar o alla andra *host* coola människor *host* (noooobs) som läser denna härliga blogg (hehe, i'm one of those people)...anyways, jag köör lite vikarie, eftersom vår idol Linnis e en laaazy cow     (u know i love u).  för dom som inte vet är jag Linns cooooola kompis, Avin, aka aweeni, kurden...Vi går i samma klass och tillsammans så bildar Jag, Linn och en liten Bella, den OSLAGBARATRION

nu ska jag berätta lite om dagen: Imorgon är det julavslutning dvs ganska chill i skolan som även betyder inte såå mkt plugg på ett tag, Linn jag o Bella bestämde för att ta en tur till stinsen och fira detta. Bella köpte efterlängtade julklappar och sen kom vi till dagens höjdpunkt *truuuuuuuuuuuuumvirrrrrvvellll* MAAAAAAAAAAAAT!!!!
Gamar som vi är så satt vi och chillade galet och njöööööööt av varenda tugga (shiit vi låter som fattiga jävlar, men skenet bedrar, vi e riiika bastards) iaf efter en braaa stund fick vi sällskap, ingen mindre än oscar valen och fredrik svartöga. Dom satt och snackade skiiit, skaffade gratis vax, snackade lite mer skit och sen taggade dom (som jag väntade, trodde aldrig dom hade tänkt gå, nästan som att deras tiiiiiiz var fastklistrade på sofforna) dagen gled mot sitt sluuut, och den oslagbaratrion gick skilda vägar...Men vad fan gör det, vi ses imorgon och då böööörjar även vårat LOOOOOOOV nu tänker bella och linn "FEKKENATION", men nehepp säger lilla jag, nunna och nykterist som jag är, som extra grädde på moset så får jag gäster, SNÄLLLA TYCK SYND OM MEJ!!

ska nog rulla härifrån innan jag hunnit skriva en bok, shiiit det var kelb-svårt att skriva blogg, well well hope u liked it liked..

jalla bye :D// AWEEEEEEENI


face drop


På samhällslektioen

Lovar du att vara ärlig? JAA

Du heter: Linn Sofia Östlundh

Smeknamn: Inga smeknamn. (linnis av avin)

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Myslistan på youtube 

Beroende av: Mobilen

Vad tror folk om dig? Att jag e FÄÄTT COOOL

Stämmer det? Klart som fan!

Vad får du oftast komplimanger för? Min lena hud (y)

Vad säger du för att imponera på någon? "Jag känner aweeenii" (och bella hehe)

Hur imponerar man på dig? Om man e säääxxii 

Brukar du skratta för dig själv? HAHAHHAHAH

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Ah<3 ses imorn"

Vilket är det senaste namnet i din mailinkorg: Facebook

Var bor du? Där min brevlåda bor!

Trivs du där? Japp

Äger du några converse: Yeees 

Sprit, cider, vin eller öl: Vatten (a) hihi

Är du allergisk mot något: Eeh naaeej

Har du haft sex idag: I mina tankar ;)

Hur svarar du i mobilen: Hallå?

Brukar du komma i tid: Oftast..

När mår du bra: När mår jag inte bra?

När blev du fotad senast: Igår i stallet

Hur känner du dig nu: Trööt som faaaan

Vanligaste färg på dina kläder: Svarta

Vad var det senaste du köpte? En julgran HAHA! 

Vad tycker du om fötter: I liiiike

Vad saknar du: Sol, värme manligt sällskap?

Favoritdryck på morgonen: Oboy ftw

Rakar du benen: ÖÖÖÖH NEJ?!

Är du blyg? hahaha nee

Sysslar du med någon idrott: Hoppla pålle

Vill du hellre ha mail än brev: Mail

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Attraktion ja, kärlek nej

Är du bortskämd: Haha, ne

Vad är det värsta du vet? Falska människor

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Gud vet

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Tiger Woods! (och avin)

Vad använder du för shampoo? Fructis tyyyyp

Vad är det finaste du fått? När folk visar sin uppskattning

Hur gammal är du: 17 om 34 dagar

Tycker du om någon just nu: Maaaybe..

Du samlar på: CLICKSEN woho

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen

Är det okej att gråta: Klart?

När grät du senast: När jag snacka med en person jag saknar

Vad skulle du göra om du vann en miljon: ÄTA

Bär du glasögon eller linser: Linser ibland

Vill du gifta dig: Kanske  

Vill du ha barn: Haha typ inte

Är du bra på att laga mat: MVG i hemkunskap u know!

Är du flygrädd: Naae

Tycker du om sushi: Bajs

Bor dina föräldrar tillsammans: Nix

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll/nattmänniska

Vilken ögonfärg har du: Gråblå med en touch av grönt

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Yeeees

Senaste låt du hörde: Face drop

2010

(enligt facebook)

Hur blir ditt 2010?
Mellan. Det kommer dock inte bli ett perfekt och felfritt år. Men alla har ju sina chanser. Vintern kan komma att bli hård och kall. Kan vara bra om du hittat någon som kan värma dig? keep going.

känns ju som att det stämmer rätt bra... kul!

we were the kings


stallbilder

Va i stallet idag och red ute i snön, skitmysigt! Mirran var riktigt glad och taggad så det blev lite glädjeskutt + att hon la sig och börja rulla sig i snön när jag satt på! Ingen skada skedd, jag hann hoppa av innan men det blev en liten överraskning. Kuuuul vare iaf. Här kommer nåra mysiga stallbilder


lööördag

Sitter hemma hos bellabitch nu med Julia och väntar på att beeella ska sminka sig färdigt sen ska vi dra uut :D Just nu ser det ut som att vi ska föra hos en kille först och sen dra vidare på fest i märsta. Hoppas det blir en kuuul kväll eftersom igår inte var så jättelyckat, hehe!

PUSS PÅ ER!!!<3


marry me


2009

Tänke sammanfatta 2009 bara för att ha något att skriva och för att aweeeni ville det, så nu kör vi!

Egentligen är det ganska enkelt,
januari-augusti= luuuuuuuugnt, händelselöst typ men augusti-december= KAOS!
Väldigt mycket har hänt det senaste halvåret typ, sen vi började skolan. Både positivt och negativt.. Det har kommit ganska många nya människor i mitt liv, några har stannat och några försvann lika snabbt som dom kom. Saknar vissa mer än andra men.. thats life! Jag har försökt fixa det men det verkar inte lyckas. Jag har kommit vissa personer närmare och glidit ifrån andra. Jag har haft jävligt kul i alla fall, och det är ju det som räknas!

 

Saker som typ symboliserar 2009:

The last cow
Förvirring
MALTA
Rudbeck
Bella och Aweeeni
Clicksen
Pooooniiiteam
JHAKB (och allt vad det innebär)
Farmville hahah
IG
Höga klackar


anna underhåller sig själv

(notera slutet)


just hold onönskelistan

Ge mig en paus tack, ge mig lov, ge mig sömn, ge mig sol och värme, ge mig min hjärna tillbaka och ge mig lite förnuft. TACK

tillägnat aweeeni!

Det här inlägget är HELT Å HÅLLET tillägnat aweenibanini :D som just nu står i skolan typ en timme innan vi börjar!! Varför är oklart, hon är helt enkelt knaaazz :o Men jag kommer snart som den lilla catwomen jag är och räddar henne, moahah!

PUSS PÅREJ! <3


läckerbit som du kan titta på i skolans mörka korridorer!


logiken?

Hahah alltså det är ju något skumt att min statistik bara ökar när jag inte uppdaterar? xD Nu ligger jag iaf och pluggar kemi.. Prov på torsdag som kommer gå bajs! Men den oslagbara trion satsar gärnet och ska gå på stödkemin imorgon! Myyyycket bra :)

God natt<3

nästa veckas!sorry

Jag har inte haft något vettigt att säga, så därför har jag skitit i det. Och tänker nog göra ett tag framöver. Jag har viktigare saker att tänka på!

Så länge kan ni ju gå med i The poooniiteam på facebook, kärlek till er alla!


tankar

Jag känner ibland att jag borde starta en stängd blogg, där jag kan skriva ner alla mina tankar och känslor. Ni får ju se små glimtar utav dom här men det är så mycket jag vill uttrycka i ord någonstans men kanske inte här där vem som helst kan se. Därför blir det små inlägg som ingen förstår någonting utav förutom jag. Det är ofta folk frågar, men det är inte alltid jag vet exakt själv. Det är bara tankar jag har för tillfället som måste ut, annars skulle dom bli för många.

Sitter nu och tänker tillbaka till september ungefär.. du var guld, kommer du ihåg?

varning!

Vill bara varna er alla små cs-nördar där ute att the poooonii team :D:D<3 håller på att ta över världen!! Soo watch out, vi e fett haxx! MOAHAHAAAA


nu ska jag plugga...

paradise hotel

Håller på att bli min nya drog, eller i alla fall mitt nya tidsfördriv!

RSS 2.0