igår

Drog vi som sagt till kungsängen ett par brudar, utklädda till en vanlig fest. Bara för att liva upp det lite, som stället verkligen behövde! Seriöst killen sparka ut oss för att vi satte på musik på en fest..? Hur kul är det på en skala? Aja, här är vi iaf.


Juden, Anna, jag, Carro, Hilda, Hedvig, Kajsa och Sofia


fredagsmys

Idag vaknade jag vid 2 utav någon skum anledning, men det var ändå skönt att sova ut ordentligt så att man är redo för helgen! Under dagen har jag inte gjort så mycket utan har mest tagit hand om mig själv. Tog en lååång dusch och har fixat lite annat allmänt för imorgons halloweenfest. Bland annat filat lite lösnaglar som ni får se sedan ;)


Ikväll lutar det åt fest i kungsängen, hoppar det blir kuuul. Bilder kommer nog sen.

puss


if i could, then i would

If i could make you mine, i'll go wherever you will go.


halloween

Nu har jag och Anna varit i stan ett tag och shoppat grejer inför halloween-outfiten! Jag blev riktigt nöjd faktiskt, även fast jag inte provat allt tillsamans. Jag kan ge er en liten sneek-peek och säga att jag blev inspirerad utav Heidi Klum.


otippat

Okej, den här kvällen blev typ 1% som vi hade tänkt oss. Menmen, helt ok slutade den iaf tycker jag som ändå inte var på särskilt bra festhumör. Nu är jag hemma igen i alla fall och ska soooova ut och imorn ska jag till stan och kolla runt lite.

 

godnatt.


dagens planer

- Skriva filmanalys (!!!!)
- Åka nånstans och köpa grejer till halloween
- Börja på citaten ?
- Hitta något kul att göra ikväll



rubrik

Igår skulle jag egentligen på fest, men det sket sig så jag och Anna åkte in till stan och åt i Kungshallarna. Åt på tacobar as usual, tröttnar aldrig haha! Där satt vi kanske en timme iaf och snacka om allt möjligt.
Sen när vi tröttna på att sitta där så tog vi tunnelbanan en station till Cafe 60, där vi dela på en ÄCKLIG browine som inte ens smaka choklad... Smakade även chailatte för första gången, och det smakade jul! Ganska gott :)


Efter det träffa vi på ett par små pojkar som jag satt och lökade med ett tag innan jag drog hem.

Min måndag, puss


never baby

När jag ser något jag verkligen vill ha, då ger jag inte upp förens jag fått det. När jag väl bestämt mig. Det är så det råkar vara nu, tyvärr. Det kan inte hjälpas, för jag tänker inte ge upp. Inte förens jag nått mitt mål. Upp till dig hur lång tid det kommer ta.

Faller jag så faller jag, inte mycket att göra åt.


everything


it just takes some time, little girl

Jag förstör bara för mig själv, jag vet det, men jag kan inte sluta. Helvete. Strör salt i mina egna sår, vad håller ja på med?  (inte meningen att nån ska fatta heller..)


vintertid

När jag vaknade imorse och tittade på klockan var den 11.05, sen när man startar datan så är den plötsligt 10.05? Haha fatta hur förvirrad jag blev! Så, nu är det vintertid tydligen.. Att man får sova en timma extra är iofs skönt men själva ordet vintertid får mig må dåligt. Hata vinter! Förutom jul och min födelsedag då, hehe (a)


JAAAAAAAAAA

Jag har pengar på mobilen, kvällen (livet) är räddad!

fanfanfan

Min mobil funkar inte, det mörkt klockan 6, jag får inte ta på någon, jag är hungrig... Listan kan göras lång. Mår jävligt dåligt, vet inte varför men bryr mig inte heller. Inget blir som jag vill. Det här lovet kan TA sig. Asså fan.
Vill bara försvinna jävligt långt bort.

HÖSTLOV!

Äääääntligen är det lov! Så himla skönt :D
Idag hade styrelsen för ungdomsrådet i Rudbeck fixat skitnajs i cafét, mörklagt allting och hängt upp spindelnät och shit. Några hade klätt ut sig och sprang runt och skrämde folk, musik var på och det var bara en jäkligt skön stämning! :D

Fast egentligen vill jag bara att hela höst/vinter grejen ska ta slut, vill ha sommar! Blir seriöst deprimerad när man vaknar på morgonen och det är mörkt ute... yyysssch


                                            Ser inte det här jävligt mycket najsare ut?


true colours

För inte så länge sen betydde du mycket för mig, nu vetefan vad som har hänt. Känns konstigt egentligen.. Menmen. Avslutat kapitel?

hemma

Sitter hemma nu efter en kort och skööön skoldag, och sollentuna med Kelly efter. Nu äter jag pizza, så jävla gott! :D
Har varit så himla glad den här veckan, ingen aning om varför! Har gått runt och skrattat hela tiden, härligt när det är så. Men det kan ju bero på att der är LOOOOV imorn!!! Bara 7 h 40 min skoltid kvar har jag räknat ut, sen köööööör vi!

 

puss på er


webbcam

   så går det när man har tråkigt
 


säger bara en sak

Mc Donalds = flumm. Satt säkert där inne i två timmar idag med Bella och Avin, och fyfaaan va kul vi hade! Man har typ aldrig tråkigt me dom där bryyydarna! hahah:D<3

panik!!

Imorn ere skofoto.. Imorn ere SKOLFOTO!!! Asså gaaahhaha, vad faan ska man sätta på sig!? Känns som att min garderob är typ - sådär stor just nu! Helvete...

 

återkommer!


the shining

Idag skulle vi se skräckfilm på svenskan, själv var jag skittaggad eftersom jag älskar skräckfilm! Och eftersom alla sagt att filmen vi skulle se var hur läskig som helst så hade jag ganska höga förväntningar. Men så självklart så är den sääämst!! Haha fyfan vad skrattretande dålig den var!
tur att det fanns annat att kolla på då.. hahah


but im down to one last breath

Måste vara den bästa låten som gjorts i världshistorien!


idag

Idag måste nog varit den skönaste dagen på länge! Till att börja med så hade jag sovmorgon till 10.25, sedan engelska i en timme. Men vi jobbade inte ens särsklit hårt, utan bara läste en text så det var chill. Efter luchen så hade vi 3½ timmars hål, så då åkte jag, Bella, Nimer och Axel in till stan för att äta igen typ. Haha det var skit kul, speciellt på donken! Hahaha tror dom blev lite irriterade på oss!
Iaf, sen åkte vi tillbaka till skolan till 3 och hade kemi, sen slutade vi :D

Och nu sitter jag här.. Ska snart packa ihop mina grejer och flytta dom till mamma, sen ska vi ha släktkalas för min lillebror som fyllde år i veckan.
puss

halloween

LÄTT att jag ska se ut såhär i halloween, hahah!! Så jäävla grym, Heidi Klum!


söndag

Idag var jag och red lite, hoppade och det gick jättebra tycker jag. kulkul. Vet inte riktigt mer vad jag ska säga.. Är så jävla trött! Lär vara en zombie imorn.. Aja, hörs senare. puss

...

Orkar inte bara jaga jaga jaga hela tiden utan att få något tillbaka. Får bara ont i magen av att tänka på det. Känns som att det är din tur nu, hoppas du tar chansen.

kärlek

Skiitsnygga ringar, härifrån: GARDE-ROBE


tattoo

Känner verkligen suget! Liten, feminin och en text. Vill nununununuu


idiotämnesomsättning

Blir så sjukt jävla irriterad ibland på min ämnesomsättning eller vad det nu är som gör så att jag blir så stört hungrig om jag inte äter hela tiden! Seriöst det spelar ingen roll hur mycket jag äter till lunch, jag blir ändå illamående om jag inte äter igen direkt när jag kommer hem. Fattar ni hur jobbigt det är? Jag går alltså runt hungrig jämt och ständigt! Det är ett mirakel att jag fortfarande är smal...

Väldigt intressant för er att läsa kanske... Men behövde bara få ut mig lite frustrationer!


SNÖ!!

Nu ser jag utanför balkongen att det faktiskt snöar ute! Usch... Jag hatar verkligen vintern och allt vad den innebär. Kyla, slask, mörker, torra händer, tjocka kläder, röda näsor.. Jaa listan kan göras lång! uurrhg

awesome armband

Från chress.blogg.se, 250 kr för båda


puuh

Kemiprovet, nu är det över! Haha fysatan, det måste seriöst varit bland de svåraste proven jag någonsin gjort! Men godkänt kommer jag nog i alla fall få..

 

dålig uppdatering igår, var lite upptagen.


you're gonna bring yourself down

Godnatt.


this time baby, i'll be bulletproof


i mean..!


plugg..

Sitter och pluggar till kemiprovet på tisdag, duktigt va! Jag som annars brukar plugga gärnet sista kvällen.. Men har bestäma att jag MÅSTE klara det här, så då gäller det att vara ute i tid! Bara 50 sidor + extra papper vi ska lära oss... småpotatis!

lost


känslan..

Har aldrig varit så rädd, arg, orolig.. fan allting! Får ont i magen av att tänka tillbaka på det. Säg aldrig mer att jag aldrig bryr mig. Kom ihåg vad du lovade

sjukling

Nu sket sig alla kvällens planer eftersom jag blivit så hes att jag inte kan få fram ett ända ord!! Så fruktansvärt irriterande att jag blir helt galen! Ni som känner mig vet ju att jag inte kan hålla käften i mer än några minuter, och nu när man inte har något val blir man ju lite irriterad! Tack gud att sms finns.

Har förövrigt 1000 saker att skriva om här egentligen, men jag känner verkligen ingen lust alls att göra det.. Vill bara ha någon att prata med.

stööört!

Idag, efter 8 ½ år, så ramlar jag äntligen av hästen! Vi kom i en iofs ganska långsam och samlad galopp mot ett 1-meters hinder, när Mirran bestämmer sig för att skita i och hoppa och tvärstannar. Kände att det skulle hända, men min lilla rumpa fick ändå agera luftkudde.. Så den lär alltså vara ganska blå imorgon.

Menmen, nu är det bara 99 ggr kvar!


                                                       fina mirran, med hennes ägare Sofia


taggataggatagga!


lill-söndag

Godmorgon alla glada helgmänniskor! :D
Vad ska ni göra ikväll? Själv ska jag träffa Bellabiff, så ska vi dra till ett ställe som heter kärleksudden. Vet inte om vi ska vara där hela kvällen eftersom det är så kallt ute, men vi börjar där så får vi se vart kvällen tar oss! Det blir nog awesome, långhelg juu! :D

Märker ni hur positiv jag är?! hahah, puss

LÅNGHELG

Nu kööööör vi!! :D:D

fan va jag saknar, room 118!<3


dagens konstaterande

Ibland är det bra att ha vattenfast mascara!


ARHHG

borde inte bry mig ett jävla skit, men jag gör det ändå av någon skum anledning.


biff


WAAH

Nu ska jag gå och hämta ut min vinterjacka, ni får bilder när jag kommer tillbaka! puss

did i disappoint you?




black heels and bare legs


chillpill

Nu ska jag nog vara en riktigt duktig flicka och gå och lägga mig! Måste bara berätta om min otroligt sköna dag imorn först. Den börjar med två timmars sovmorgon, följt utav två lektioner med lunch emellan, sen slutar jag! Eftersom typ halva min svenskagrupp inte gjort en massa grejer så måste dom stanna kvar sista dubbeltimmen i svenska, där dom som gjort allt (jag) får gå hem!!! Asså fatta vad najs! Får skippa hela dubbeltimmen :D

 

Det lönar sig att göra sina grejer alltså! puss


vinterjackan påväg

Här har ni bild på min nya vinterjacka, som borde komma fram imorn eller på onsdag! :D 


kate moss

Axlar, paljetter och randigt. Fullträff


ayo technology

Nu har Justin Timberlake, Timbaland, Milow och 50-cent gjort den.. Vad fan blir nästa? Britney Spears? Eller kanske varför inte våran egna Carola?

 

skrattretande...


taaggat!



(Kajsa, Sofia och Anna? med mobiler!)


lördagskvällen

Igårkväll var sjuuukt lyckad, för våran del iaf! Sen kan man ju inte hjälpa att några var tråkiga och osociala.. haha!
Jag drog i alla fall med Anna, Carro, Kajsa och Sofia till någon kille i rotebro där det iofs var mest tjejer, men alla var trevliga och så så det var luugnt. Tyvärr har jag inga bilder, men jag vet att en tjej tog en massa så dom lär ju komma upp snart. Lägger upp när jag får dom!

 

Idag ska jag nog rida, sen får vi se vad som händer! puss


toxic


orkar inte

känns så falskt... men samtidigt, lite saknad.

nytt!

Idag åkte jag och Kelly till kista gallerian för att shoppa lite efter skolan. Och äntligen fick jag med mig något hem! Dock fanns inte mitt fjäderhalsband som jag letat efter där heller.. Så får åka tillbaka till stan någon mer gång, surt!

Aja, det jag köpte var iaf ett par leggings med skinndetalj på låren. Jag skulle egentligen köpa dom från Monki, men så hittade jag exakt likadana på MQ fast 50 kronor billigare! KAAP!


RSS 2.0