heheh

Är lite upptaget i mitt liv nu, därför jag inte skriver :) (ifall nån skulle bry sig?)
Spenderar all min vakna tid hemma med att plugga/leka med katterna. Dom är inte så skygga längre vilket känns jätteskönt eftersom vi var lite oroliga att de skulle ha svårt att lite på människor eftersom de blivit dumpade ensamma i ca 3-4 dagar.. Men nu skuttar dom omkring, sover i knät och är allmänt kattungiga :D

Ska lägga upp bilder asap!


hej då liv

Har prov 3 dagar i rad nu + en massa andra grejen så dör typ i plugg nu... Ska sätta mig och läsa 47 sidor i företagsekonomin och göra ca 30 uppgifter i boken, sen översätta en massa begrepp osv. Sen (om jag fortfarande lever/orkar) sätta igång lite smått med historian...

That's my afternoon/night....... FML

måndag rååå

Hur najs är det inte att skriva om Eminems nya skiva Recovery på svenskan? Åååhåh det är så skönt :))) Annars så pluggar jag som fan den här veckan.. Ni ska se min almenacka, helt fullproppad!!
Nu sitter jag och lyssnar igenom The Eminem Show, bara för att jag är en nörd och ääälskare! Alla dom bästa låtarna är med i det albumet förutom dom nyaste liksom, kärlek!

PÖSSSSII


läs,

As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let us down, probably will. You'll have your heart broken and you'll break others hearts. You'll fight with your best friend or maybe even fall in love with them, and you'll cry because time is flying by. So take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you've never been hurt. Life comes with no guarantees, no time-outs, no second chances. You just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone's hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. Don't be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back.


hej

pallar inte skriva om min lördag nu, så jävla mycket som hände. jag lever iaf, puss

tankaaarrF1

Gör det jag gör bäst, ligger i sängen och chillar GAL1! Väntar på att filmen jag håller på att ladda ner ska bli klar.. är på 53% nu :) Helger är ju bara för najs azzååååhh

                                 en osmínkad linn, fett sääääxxy (not)




petter - längesen



Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras


lördag

Igår var jag som sagt hos bella med kretatjejerna (bella,kelly,anna,kajsa,karin) och var bara allmänt oss. Jävligt tjocka, jävligt mycket flumm, rätt mycket serioustalk också men det var mys :) Vi kollade på Knight and Day och efter det rullade tjejerna hem en efter en förutom jag då som skulla sova hos bellisen. När alla hade dragit tog vi en jävligt lång promenad och bara snackade om livet, våra uppväxter osv. Sånt behövs ibland också.
idag ska jag plugga, poss


                                             kelly med bellas hypnostavla igår


hos BELLA

Såg världens roligaste grej när jag å Bella åkte hem efter skolan!! Grät typ av skratt! Asså det var en rätt smal kille med lix tajta byxor och hela den grejen + att han hade jättestort blont fluffhår, så när han ska springa över vägen så tar han typ värsta ballerinaskuttet först ut i vägen men sen kommer det en bil och då hoppar han tillbaka in på trottoaren (han går helt ensam asså) och då säger jag till Bella ba: hahaaa kolla han! å bella trodde typ de va fluffet jag mena så hon ba: aaahh fluff! Sen tar han ett till såntdär jättestort ballerinaskutt ut i vägen och börjar kubba över men han liksom skuttar fram så det går aslångsamt!

Sen var det tog nog med det, trodde vi och vi gick å ba: hahah undra vad han hade så bråttom till! Så ser vi att han står vid macken och ser heeeeeeelt lost ut och bara tittar runt sig typ och sen börjar han gå så att vi hamnar efter honom liksom. Så går han skiiiitlångsamt och ser verkligen helt borta ut, tills det kommer en bil på vägen som korsar och så tar han ett TILL skutt och börjar kubba järnet! Från 0 till 100 på en sek liksom hahahah såg så JÄÄÄÄVLA kul ut att det inte var klokt!

Stackars killen lär ju haft nån värsta fobin eller nåt.....

skulle nte banga


,

I want a moment to be real.

så jävla tjock

Idag på retoriken fick jag typ en chock när jag fick veta att jag ska hålla tal imorn!!! Trodde serri det var om typ 2 veckor, så dirr efter skolan drog jag med mig Kelly och Stoffi till centrum för att köpa en almenacka :))) Sen satte vi oss på matstället och köpte min älskade tacobuffétallrik, eller typ tre tallrikar... FYFAN vad mätt jag är nu, spyr typ när jag tänker på mat.

PUSS


doing the opposite


z-dag <3

Igår drog jag och Bella hem till Clara och såg på film och myyste. Käka plommon och drack limesaft, hur stora är oddsen liksom?! Efter filmen drog jag hem till Stoffe i barkarby i spöregnet, askul... Vi låg iaf och nörda en massa illuminati, skiten har fan fuckat upp min hjärna asså! Vi såg även Torkel i knipa haha så jävla kloooockren film! Sjukt random rakt igenom, älskare :D

Kom hem typ 9 och nu har jag bara chillat gal1, taggar till min ända lektion imorn <3 fezt


illuminati

Har kollat på klipp i typ 2 timmar och får PANIK!!!!! ärligt vafan är det där?!?!??!


det går fan bra nu!

Juste pga av att jag inte fick IG på matteprovet så kommer jag sluta 10.10 VARJE onsdag!! hur grymt är inte det liksom :D OOOCH så är Rudbeck (världens bästa skola!) lediga imorn! Så jävla skööööönt, går typ inte att beskriva. Har liksom två dubbeltimmar på tisdagar som jag slipper nu! Sen så kan jag ju bara säga att allt går allmänt bra nu GLAD TJEJ!


måndag

Amen tjaaa, imorse hade jag som sagt sovmorgon som jag älskar mest av allt!! Sen hade jag företagsekonomi med ballen, börjar lacka på att läraren ger oss läxa till varje lektion som är exakt likadan som talen vi räknar på lektionen för böckerna är så jävla tunga -.-
Sen käka jag lunchi med kelly och snacka ut om lite allt möjligt liksom så det var mysigt :))) Fick tillbaka provet på matten och fick 2 poäng från VG så ah det var väl helt ok.

Gick tidigare från matten för att ja skulle till tandläkarn men eftersom jag är så JÄÄÄÄVLA smidig (!!) så missar jag precis 2 bussar så missade min tid.... heheh. Men har ändå inga hål, får vi hoppas :)
Sen hade jag engelska och svenska och det var min skoldag! fett kul för er att läsa.... NOT

lördagkväll

Typ ända bilden jag är med på från i lördags? Här är iaf min nya hårfärg och några småtöntiga killar vid namn Charlie Oskar och David . poss


TJA

Söndagkväll dårå.. Men jag har som tur har sovmorgon imorn <33
Färgade håret igår innan feekken så nu är det mööörkt och fint igen, love it!
Idag åkte jag och Bella först till sollentuna för att käka och där ser jag TACOBUFFÉ, ät så mycket du orkar 80 spänn!!!  ASSÅ!?! kärlek vid första ögonkastet eller??? Efter den lyckliga stunden iaf drar jag till stallet och red pålle som var duktig :) Tränade mycket kondition i trav och sen lite hopp = trött hest.

Sen hände det en liten bajsgrej, pallar inte skriva häääär men ah.. Pappa sa iaf att jag kanske borde besöka en psykolog... fest eller? åh pallar verkligen inte -.- FML

hejsanhejsan

Hahha fan va emo jag är på kvällarna! hehe..
Vaknade iaf för typ nån timme sen och snart ska jag och Bella åka in till staden. Jag ska försöka hitta hårfärg, jeansleggings (elr nån annan underdel) och kanske en skjorta om jag hittar nån bra :))))

Igår var iaf kul tycker jaaag, hade asroligt på middagen och senare med, skönt med bara folk som man känner någolunda bra liksom. Fick lite ont i huvudet på slutet menmenmen, sånt som händer!
Nu måste jag skynda mig för att hinna med 42 bussen!! PUSS


02.50

Kom precis hem igen. Egentligen var det tänkt att jag skulle sova hos bella men ja ville vara ensam.. Känns som att alla kvällar slutar likadant, känner att jag har tröttnat galet på att vara full och springa omkring omedveten om vad man säger och gör. Vill hellre bara lära känna folk, se hur dom är på riktigt.
Tycker synd om dig också.. Aldrig har det varit en kväll utan något strul, tröttnar man inte? Jag har iaf tröttnat på att må såhärsom jag gör.. (har sagt så många gånger)


sämst försök att få fram mina tankar.. nu ska jag iaf sova, imorn blire stan me ballen! puss

fekkefredag!!!

Hahah matteprovet gick ju som man förtjänade.. Men får nog G+ eller Vg- iaf :))) Efter skolan drog jag och Bella till hld för att fixa lite greejjer, blev dock lite strul så det inte gick men whatever, de löste sig.

Sitter och käkar lite ravioli nu, har förfest med mig själv wooohoho! :D Neh men jag ska dra till Annabanan vid halv 7 där hon först ska ha tjejmiddag med ett par skooena cheyer sen kommer det lite mer folk, TAGGA! Ne men det blir nog braaa :D Så får vi se vart kvällen slutar, det är ju alltid kul hehe. Men nu ska jag fixa mig lite CYA.


                                                       Anna ba kööööööör


mattemattematte

Borde egentligen plugga som en idiot till matteprovet imorn men kan inte koncentrera mig... För mycket tankar snurrar runt just nu, skulle egentligen bara vilja gå en lång jävla promenad och snacka ut med nån som fattar. Vetefan vad jag ska göra. Menmen livet är ju hårt, bara bita ihop och vara stark!

37.

Im in the car now, watching you kiss her. Im right over here why cant you see me?


taaaggga

Sitter å käkar makaroner och köttbullar, standard när man måste laga mat själv. Bella drog nyss och innan de va vi ett tag i centrum innan vi drog hem till mig och min brorsa hjälpe oss att bära över sakerna till pappa. Är FETTT taggad till helgen, den får fan inte misslyckas! :):):)

puss

d-amp

dont know what to belive


onsdag

Idag hade jag bara två lektioner, aaaschill! Först företagsekonomi med Bella där vi typ bara räknade en massa tal vilket jag tycker e lätt, så de va najs. Sen hade jag hål och då drog jag till banken för att fixa mitt idiotkort.. Åkte tillbaka och käkade med Anna och Nalleballe (som förövrigt tydligen också har hål samtidigt som mig, score!)
Höll på att dööö av garv på rasten också när Rahatii skulle gå och säga till en tjej att hon påminde om en hobbit i Sagan om ringen. Hahahaah så jävla skön! Sen vare matte som vi har prov i på fredag, ttaggaa till!

Drog till stallet efter skolan iaf och det gick aaawesome! Eller först fick Mirran skitdampcpryck så jag höll på att ramla av men sen när hon skärpte sig gick hon typ perfekt, säkert bästa nånsin under de 1½ åren jag ridit henne.


kör igen

ONE MORE TRY.. Typ tredje gången gillt? Eller fjärde.
Ska egentligen plugga engelska nu men vi ska bara skriva 200 ord så det går ju snabbt. Skjuter upp det (as usual) genom att göra någonting annat som i det här fallet blev att börja bloggen igen. woohohoo säger typ avin å kelly!

Jajaja here we go again i alla fall!


RSS 2.0