rysningar


31 januari

Hehe sorry för mitt lilla panik-inlägg imorse menmen, live with it.
Idag skulle jag egentligen rida men det blev ändrade planer eftersom jag glömt att vi skulle ha släktkalas idag för att fira mig och min gammelmormor som fyllde 94. Så där har jag varit fram tills nu, fick lite välbehövda cash och lite annat smått och gott.

Nu måste jag verkligen plugga till samhälleprovet imorn, även fast jag gjort det mesta. puss

svårt att andas

.................................... WHAT??

AYIA NAPA

Som det ser ut nu så ska jag och 5 tjejer dra till Ayia Napa i slutet av sommarn, är så sjuuuukt taggad!! Har redan lagt undan 1500 spänn på en månad, duktig flicka! Nu gäller det bara att hitta billiga biljetter, hotell osv men det löser sig. Det här kommer bli så jävla bra!





update: Det blir KRETA istället

my night

Min kväll bestod utav lite försenade tåg, lite elverketkänsla, lite felplacerade människor, lite champange, lite bråk, lite polisbilar, lite överfulla bussar, lite lokalfest i Älvsjö helt enkelt. Och nu väntar bullar sen sömn. puss


vi säger så


SURPRICE

Tjolahopp folks! Har inte skrivit sen i onsdags, hehe.. Anyways ska berätta lite om Bella och Annas överrasking till mig. Alltså jag var lite nervös osv eftersom dom gått runt hela veckan och sagt saker som: du kommer tycka det är så HEEEMSKT, du kommer inte prata med mig efter... osv så jag trodde ju såklart det var något elakt! Men vi åker i alla fall till stan och går av vid Hötorget där Anna säger att vi kommer va tvugna att gå ca 10 minuter men direkt efter svänger dom in på Kungshallarna och bjuder mig på middag!! Sjukt naaaajs, åt på Tacobar och så satt vi och planerade sommaren 2010!

Men efter det när jag trodde allt var klart så går vårt tåg om 20 min så vi reser oss och börjar gå när Bella och Anna säger att dom VERKLIGEN behöver gå på toaletten.. Så vi går in på bion mitt emot för att gå på toa, inga konstigheter! Men dom är verkligen sjukt sega när vi har bråttom så jag blir lite irriterad!! Men sen säger Bella att vi ska gå åt andra hållet än utgången och ställer sig i en biokö. DÅ förstod jag att vi skulle gå på bio också, Snabba Cash såg vi. Det var en sjukt bra film, och en sjukt rolig kväll tjejer! TACK SÅ MYCKET!! :D<3333


we want yaaaah

 

// Linn och Bella!

god morgon

Skola igen nu då... fyfan! Kunde inte bli mer otaggad, har ont i hela kroppen från igår.
Idag ska vi skriva Engelska nationella på resurstiden vilket betyder att vi inte kommer sluta 13.20 som vanligt heller... Hoppas det går bra i alla fall! Senare idag så har Bella och Anna planerat nåt jävla skit jag ska göra som "födelsedagspresent" typ, och den ända ledtråden jag fått är att jag kommer tycka det är HEMSKT!! kuuuul....

Haha, jag är alltid så jäkla positiv på morgonen (not) aja, vi hörs seeeenare

the romme CREW


hos bellabitch

Nu sitter jag och kollar på när Bella står och provar mössor, svårt val!!!! Vi har precis kollat på Step up 2 och nu blir det Paradise Hotel sen läggdags! Vi har laddat upp med sjukt mycket godis, dricka, bullar och choklad tills bussresan imorn! PUSS PÅ EEEER och se upp för oss två snyggingar i backen imorn ;)


min hemliga talang

HAHAHAHAH, jag är så jävla duktig på att rita! xD Och sorry Bella, den här fick du bara för att du kalla mig TÖNT!


taggataggatagga!

IMORN SKA VI TILL ROMMEEEE! Wooho, är fett taggad! Så idag kommer alltså bestå utav att prova kläder osv inför imorn, sen ta med mig hela packningen hem till Bella där vi ska kolla på film och chilla galet. Hoppas på fighting eller she's the man/step up. Vi måste iaf gå och lägga oss sjuuukt tidigt med tanke på att vi ska upp typ 5 för att hinna till bussarna som går HALV 7!!



HAPPY BIRTHDAY TO MEEE!


i'll remember you


friday night

Igår drog vi till Rådmansgatan på fest hos nån kille Fabbe kände. Det var kul, mycket bilder togs i like! Tyvärr blev det lite tråkigheter också när Fabbes knäskål hoppade ur led och ambulansen fick tillkallas, men allting gick bra som tur var! Här kommer lite pictures, puss på er!






äventyr

Nu blir det stan med Kelly, Bella och Karin puss på alla läckerbitar!

2 DAGAR

Nu äre bara 2 daaaaagar kvar tills jag fyller år! :D Jippiiee hahah! Och med den jävla tur jag har så är vi lediga dagen efter (måndag) så att man kan ut och festa på min födelsedag också (söndag) OHYEEAH vilket flyt! Födelsedag, ledigt, romme! Faaaaan va najs, är sjukt glad nu :D Är så jäkla taggad till Romme också haha, och om det inte blir SOL kommer jag slakta vädergudarna personligen! nu ska jag käka ngt.. heh

boys boys boys


movies

Det är en nåra filmer jag vill se just nu, så tänkte skriva upp dom här så att jag kommer ihåg dom haha!

- Snabba cash
- Fighting
- Step up 1 & 2
- She's the man (igen)
- Stop loss

help us!

Jag och några bruuudar håller på att planera våran resa för i sommar, men vi kan verkligen inte bestämma vart vi ska åka! Ge oss lite tips! Vart har ni varit? Helst ska det vara något ställa med snygga boys, härliga stränder och najs klubbar. Fast helst inte för flippat eftersom det finns en risk att inte alla kan följa med då.
Ställen vi funderat på är typ Kos, Kreta, Ayia Napa osv..


til' i collapse

Sometimes you just feel tierd, you feel weak.
And when you feel weak,
you feel like you just wanna
give up.


jak er ein tiger!

grgrgrgrgrgrGRGRGGrgrg, ein farlig!




sensation

Jag har gjort en läxa dagen innan jag egentligen behöver! DAGEN INNAN!! Asså det här kanske bara är något litet whatever för er andra, men för mig är det nånting stort! En början på nånting bra! Shit vad satsig jag känner mig, och har gjort hela dan! Jag och Avin har jobbat gärnet idag i skolan så att till och med vår kemilärare gav oss beröm, DET ÄR STOOOOORT!!! Jag känner mig fett duktig hahah, mupp!
Nu ska jag som belöning till mig själv gå och hämta ut ett mystish paket på posten som jag inte har en aning om vad det är, den ta en härlig dusch! puss på er snyggingar

PS. BELLA DIN BIIAAATCH OM DU INTE KOMMER IMORN FÅR DU EN FET KÄFTSMÄLL!!

back to blond?


please

Dom där små glimtarna av hopp du ger mig ibland, det är dom som får mig att fortsätta hoppas. Och så länge dom kommer, slutar jag inte. puss


fredags

Kelly jag Bella <3


let's bounce tonight

Tack alla för en sjukt rolig och lyckad kväll igår! Hoppas det kommer bilder snart!

Ikväll ska jag till Jossan och fira henne, just nu är jag inte särskilt taggad eftersom jag är cptrött och sitter och pluggar.. Men vafan vi kööööör ändå!!


hahahah sad but true!


damn who's a sexy bitch?


sl langa cashen!

Asså fan vad jävla tur jag hade idag asså! Eller aa tur och tur.. Det var såhär att jag skulle till sollentuna efter skolan för att fixa en grej, och runt 4 står typ 1000 pers och väntar på samma buss och man måste kriga för att komma på bussen!!! Ni rudbeckare knows what im talking about... I alla fall så stog jag där och väntade med ryggen åt hållet som bussen ska komma ifrån när jag helt plötsligt blir tillknuffad av något som visade sig vara bussen, och med tanke på att jag hade high heels så halkade jag ju och ramlade typ under bussen!!! Och eftersom alla 1000 människor försöker trycka sig på bussen samtidigt som jag ligger där nere så kan jag inte komma upp! Fyfaaan vilken skräckupplevelse alltså, jag hade lätt kunnat bli av med ett ben om jag ramlat bara lite tidigare... Var typ i chocktillstånd och det tog ca en kvart innan jag insåg vad som hade kunnat hända!


SÅ i alla fall, nu ska jag stämma SL och få så jävla mycket cash!!! Moahahha (not)

onsdag

Tjaa, idag är det onsdag ifall någon missat det! Min dag har varit ganska kort men jag har varit halvdöd hela dan så ikväll blir det nog inte så sent.. hehe! Anyways efter skolan så åkte jag och Bella till sollentuna för att träffa Bellas frieend Fredrika som nyss kommit hem från thailandet, de va naajs vi satt och chillade nån timme på Waynes och gick sen runt och kollade lite.
Lämnade in min linjebytarlapp idag också, äntligen! Känns så skönt.. Hoppas bara den blir beviljad haha!

du vet jag vill ha dig


DET är frågan

Hah jag satt och frågade mig själv varför jag bloggar egentligen? För ca ett år sen var det för er, endast! Bloggen var det ända jag tänkte på typ.. Men nu då? Nu tror jag att det är mest för mig själv, och mina vänner. Jag är väldigt personlig här men föröker att inte avslöja för mycket detaljer som kan förstöra för mig själv eller mina nära.


Det kan ju också vara för att jag har för mycket fritid och behöver något att sysselsätta mig med. Bra tanke linn! Men det får nog bli såhär nu, har aldrig varit en "dagens outfit" bloggare. That's not my thing.. Asså vad är det egentligen jag försöker komma fram till? Je ne sais pas.. hehe! Fan vad flummig jag är. SHIT asså nu slutar jag innan jag förvirrar bort mig själv! Nu fick ni något att läsa iaf hahah nu ringer det!!!!


                                                           fekkesockan!!


FITTSAMHÄLLE

NDU435Y+JD8E47BUF!!!!!!!111 LAAACKAR SÖNDER, VILKET IDIOT SÄTTER UPP KENYA PÅ EN LISTA BLAND DIKTATURER NÄR DET ÄR EN FUCKING DEMOKRATI?!?! HAR 3 JÄVLA TIMMAR PÅ MIG ATT SKRIVA KLART DET HÄR..... JGA DÖÖÖR SKJUT MIG NÅGON SNÄLLA!!!! AARGHGH JAG PAAALLLAAAARR INTEEEEEE


heh, var bara tvungen att avreagera mig lite -.- flååt, back to study 


want some Mountain Dew


Linn och Bella

Heeeeeeej, hur var potatisarna i morse? Det var lite kul att smaka din mamma!!! 
Nu ska vi bajsa i datastugan.
Ha en bra måndagseftermiddag. Tack för oss! /Superman och Bellabitch


typisk söndag

Den här söndagen har sett ut som i princip alla söndagar i mitt liv ser ut. Vaknade, åt, åkte till stallet och red, hem och sen inte gjort ett jävla skit. Pluggat på samhälleuppsatsen bara.. Iofs vaknade jag inte i min egen säng imorse och Mirran var riktigt flippad, men annars har det inte hänt något kul alls! Har bara chillat galet den här helgen, and i love it!

 

Badade jacuzzi hemma hos Kelly igår med henne och våra manliga vänninor Adam och Christian, det var riktigt kul faktiskt. Satt där i nästan tre timmar och körde sanning och konsekvens, rullade i snön osv. Menmen nu ska jag försöka plugga lite till. SOVMORGON imorn, pure happiness!!!!


 
Lyssnade skitmkt på den här låten förra året.. Tröttnar aldrig, så bäst


myskväll

Igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.. Planerna var att jag och Bella skulle äta middag hos Karin som vi köpt tidigare och sedan skulle vi tre dra vidare på fest nånstans, men när vi väl ätit klart och började höra runt lite seriösare så visade det sig att fredagen den 8:onde var chillarnas dag! Ingen gjorde nånting! Så vi satt kvar vid middagsbordet och åt X antal popcorn påsar och bara snackade. Väldigt trevligt det också faktiskt.


                                    Dom här söta brudarna myste jag med igår :)


moahaha!

Jag tror dom flesta som känner mig vet vem jag snackar om! HAHAHA, die bitch!



härligt

Sjukt skönt avslut på lovet fick vi till igår, och det är jag riktigt lycklig för! Jag, Bella och Karin hade tvekat länge om vi skulle dra till den där festen i Vällingby där vi inte kände en kotte, men vi gjorde det ändå och det var klart värt bussresan på 44 minuter. Otroligt trevliga människor, bra musik och hela stämningen fick mig att åka hem med en lycklig känsla i magen! Väldigt mycket bilder togs det också som jag visar er så snabbt Bella laddat upp dom :) Nu väntar stallet i -20, woooho

                                                         Kvällens pose - APAN!


busshelvete!

Idag har jag suttit på bussar/tåg konstant i 3 timmar... KUL! Jag skulle bara åka till stallet så jag gick ut i mjukisbyxor, tjockishalsduken och osminkad och så sitter jag först på bussen 1½ timme till stallet, men sen när jag kommer fram i Vallentuna så kommer inte den sista bussen!!! Och den går typ en gång i timmen så vafan ska man göra liksom... Så jag hoppade på första bästa buss hem igen. Kul att sitta på tåget när man ser ut som skit och helst av allt bara vill gömma sig..

 


best of 2009


NYÅR (bättre sent än aldrig)

För att det här inte bara ska bli ett långt tråkigt textinlägg så beskriver jag med bilder!
Men det började iaf med att jag åkte hem till Bella för att fixa oss lite, sätta på lösnaglar osv.




Efter det drog vi till Clara runt 5 för att vänta på killarna och sedan äta middag. Det blev en jävla massa bilder på mig och Bella medan vi väntade.. haha!





Men sen kom alla och vi spelade ett skiiitkul spel, förade och käka middag som Fredrik lagade.





När vi ätit klart och chillat galet ett tag tog vi bussen till Sollentuna.

Och sedan skiljdes vi åt.. Jag, Bella och Clara åkte till Ludde och blev stoppade av polisen i typ 20 min på vägen dit eftersom jag gick runt med en sån smällare som på bilden innan.. Onödigt! Anyways när vi kom fram firade vi 12slaget, dansade och letade runt som crazypeople efter nånstans att dra efter.




Runt halv 1 så bestämde vi att vi skulle åka på en fest i Väsby och om det blev misslyckat en i Rotebro men eftersom bussarna går så knaaazz där på nätterna så kom vi inte fram till någon av dom! Men vi gav inte upp för det utan tog tåget till Norrviken och mötte upp våra middagskompanjoner på en fest där vi tyvärr bara hann vara i typ en timme men det var en rolig timme! Tror inte vi tog nåra bilder där innefrån men dom här är påväg därifrån.







Och det var det! Sen tänkte vi dra på fest i Viby men vi pallade inte så Bella och Clara åkte hem och sov och resten hem till Fredrik. GOTT NYTT ÅR


2010

Nu ska jag, Bella och Clara hem till mig och fixa lite, sen drar vi förhoppningsvis uuuuut. PUSS


min man

OMG Channing Tatum!!! Såg She's the man igår med Bella, Avin och Nanna och höll seriöst på att dö varje gång han va i bild, hahah! Så jävla fånigt men han är läskigt snygg..SHIT!


tjolahopp

Nu åker jag till stallet ett tag, tar med mig kameran så det kanske kommer ett par bilder senare.

Och jag SKA berätta om mitt nyår, när bella skickat bilderna till mig.. Känner att det här är en skittråååååkig blogg just nu, ska fixas med lite bilder osv :) PUSS på er


BOORED like hell

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig?
Gott nytt år<3<3

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Folket kommer typ nio<3

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Whats up?

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Linn, kmr du ikv eller?:)<3

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Min linnis:D:D!!! Tjoho pardej :D<3<3

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
PUSS

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Nej, ska försöka få över typ 7 brudar så ska vi ha asmkt sex. Är du på?;) hehe<3

8.
Vad vill du höra mest av allt?
slyna <3

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Vi får se om ett tag<3

10.
Din romantiska replik?
Kom så ska jag bevisa hur oskyldig jag är ;)

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hahaha, du är så smart linn xD

nyårslöften

1. SKAFFA JOBB!!!

2. Få en viss person att göra en viss grej.. hehe

3. "Allting blir vad man gör det till" så vi gör det jävligt bra!! <3



RSS 2.0