10 månader till 18

YEAAAAAAAHHH!!!


alice i underlandet

Såg nyss den filmen i Kista, visserligen utan 3D men jag tyckte inte den var så speciell. Varken bra eller dålig liksom.. Den var bra, men verkligen inte en film jag skulle spendera pengar på. Fast den här typen av film är nog inte riktigt min smak heller, gillar inte så mkt konstiga fantasifilmer..

GRATTISGRATTISGRATTIS

Idag fyller världens bästa BELLA DAHLIN åååår! Tycker att ALLA ska säga grattis till henne :D<3<3





hatahatahatasnö

Så jäkla typiskt att det börjar snöa som fan just när man suttit upp och ridit typ 50 meter... Jag hatar snö! Whatever ridningen idag gick hyfsat, varken sämre eller bättre än vanligt.

Igår var vi som sagt i väsby, men stannade bara där ca 40 min innan vi drog vidare till Rotebro där vi kände att stämningen var lite bättre. Umgås sååå mycket hellre med folk man känner än sånna man aldrig träffat förut. I nästan alla lägen iaf! Kelly tog några bilder från när vi väntade på bussen men dom blev nog rätt misslyckade..
Men nästa helg, då faaaan KÖR vi!!!

veezzby

Om en timme ska jag, Kelly och Anna åka till Väsby (där även gårdagen slutade) på feekkenation! Får se hur det blir, hoppas på en kul kväll iaf! Igår togs tyvärr inga bilder men hoppas att det tas lite ikväll :)
PUSS


skitboring

Vem ringde dig senast? avid
Vem kramade dig senast? bella trooor jag 
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? tror det är rätt dött ikväll blabla, från danne
Vad brukar folk få för intryck av dig? ingen aning, men hoppas på en glad brud!
Har du någon gång klätt dig horigt? hahah har jag säkert..
Har folk kallat dig slampa? tror d
Har du kallat någon för slampa? inte så att den hörde iaf
Har du slagit någon riktig hårt? bara killar, de får dom tåla :)
Vad använder du för parfym? Bodyshop's
Hemlighet om dig? jag är egentligen en alien, men de kanske inte är en hemlighet?
Vill du ut och festa nu? OM jag vill
Vad är klockan? 20.30
Vilken färg har din mobil? silver/vit
Vad ska du göra nu? hitta ngt att göra
Har du svårt att släppa andra tätt in på livet? haha nej faktiskt inte
Är du social? yeees
Känner du att du orkar en fråga till? jorrå
Vad tänker du när du vaknar? MÅSTE UPP ANNARS SOMNAR JAG OM

HEJ

DÅÅÅ!


ÄÄÄRLIGT!

En grej som jag verkligen LACKAR över är när sjukt snygga smala tjejer sitter och wajnar 24/7 om att åååhh jag är så himla tjock och äcklig!! OMG! Titta på er själva i spegeln ordentligt innan nu börjar klaga! Jag fattar verkligen inte varför man inte bara kan vara nöjd över sig själv?! Visst man behöver inte tycka att man är världens snyggaste men man behöver ju inte anstränga sig för kung och fosterland för att HITTA fel på sig själv! Det verkar nästan som att folk tycker det är fel att ha bra självförtroende? Ingen är fan perfekt så sluta klaga för i helvete, var nöjd att du lever!

Blir så himla sur.....

buttcrack


bloggar jag läser dagligen

http://lastnightstrash.devote.se/

http://loweo.blogg.se/

http://kanal5.se/feliciafrithiof

http://rikauteliggare.devote.se/

http://lisaplace.devote.se/

http://tavlingsryttaren.se/

http://kenzas.se/

http://dollyblond.se/

OCH SJÄLVKLART

http://belladahlin.blogg.se/

i survived!

Hemma från skolan nu, trött som faan... Provet gick ganska bra, ett VG får jag iaf sen får man ju bara hoppas på högre. Nu är det över iaf! Nu tänkte jag kolla på Vägen till Eldorado för att piggna till lite, men lär ju somna ändå om jag känner mig själv rätt..  Hörs senare!

shoo rakhyvel?


4 timmar senare...

Antal lästa sidor: 19
Egna anteckningar: 11

Behöver jag säga att jag är sjukt trött på det här..?! MEN nu återstår det ju bara att lära sig dom latinska namnen på 6 muskler. Jippie, jag älskar prov!! dööööö.........

plugg plugg plugg

Har ett stort idrottsprov imorgon så både igår och ikväll kommer jag ägna rätt stor del åt att plugga! Igår läste jag bara igenom dom 18 sidorna + latinska namnen på muslkerna och idag ska jag anteckna lite eget till.

Nuläget:
Lästa sidor: 3
Egna anteckningar: 2

kortfattat

Vi kör idag snabbspolat!
Vaknar, dricker INTE oboy till frukost.. Skola franska hör-prov, gick bajs.
Äcklig mat som fan, äter soppa och mackor.
Spelar jordens tråkigaste spel på naturkunskapen... suck!
Åker hem, packar och flyttar till pappa dricker oboy<3
Pluggar idrott och läsar 18 sidor *stolt* och nu är vi här.
PUSS


jag KAN, jag VILL, jag SKA

men jag pallar inte....


hahahah wtf?


helgpics

Blev fel när Bella skicka, får fler sen.





SLÅR ALLT!!!

JAG SÄGER BARA REMEMBER ME!!! NI MÅSTE SE DEN, ALLA MÅSTE SE DEN! UNDERBAAAR FILM, SÅ JÄVLA BRA


my sisters keeper

Usch.. Såg nyss den filmen med Bella och jag säger bara, SORGLIG! Fyfan.. Kunde inte låta bli att gråta

skolan

Idag har vi simning på idrotten, det var roligt men sjuuukt jobbigt! Vill inte ens tänka på vilken träningsverk jag kommer ha när jag vaknar imorn.. Men jag och Bella funderade faktiskt på om vi borde börja simma/träna för det var faktiskt kul! Efter det hade vi redovisning i samhälle. Fast det var mer en diskussion än redovisning, men det var fine for me. Det gick väl bra, ett vg får man nog iaf :) Nu ska jag plugga lite idrott, PUSS


life


shobre

Aloha snyggingar! Kom precis hem från stallet, som förövrigt gick väldigt bra idag! Man blir ju så himla nöjd efteråt när ridningen går bra, haha. Nu sitter jag iaf och väntar på mat, är läskgt hungrig.. Kändes som att jag skulle svimma/spy i bilen.. Ingen kul känsla! Efter jag ätit måste jag plugga lite samhälle, idrott och franska. Får se hur mycket jag hinner med, men antagligen inte franskan eftersom jag kom på nu att jag glömt boken.. hehe!

Nu ska jag sluta babbla PUUSS

...

Jag har SÅÅÅ tröttnat på det här nu!

yesyesyes


hata

Jag orkar inte att små skitsaker påverkar mig så mycket som dom gör. Verkligen små egentligen obetydliga ord, blickar osv. Bajs.

SHIT

Torsdag den 29 juli 17.30 kommer vi sex brudar sitta på flyget som snart ska lyfta och flyga oss till KRETA! Fatta känslan i magen när vi landar ca 4 timmar senare, framme! Ååååiiiihhh är så sjukt taggad!!! Fyfan vilket underbart slut på sommarlovet, kan inte bli bättre! :D



när linn har tråkigt


COOLT.


blää

Igår var vi hos Casper som hade fest i scoutstugan, det var jag, Bella, Anna, Clara och Jovi som kom dit tsm men sen kände man ju majoriteten av folket där. Jag hade faktiskt riktigt roligt, var sjukt taggad! Men (borde jag skriva som vanligt?) så kommer polisen dit och förstör heeela stämningen... Så vi drog hem några till Erik istället och var där ett tag och värmde oss nån timme. Men det var ändå ett kul slut på lovet!

                                       Ända bilden från kvällen jag har, Bella har mer.


lovets låt


HEJ

Har inte pallat skriva nånting under lovet, har typ inte gjort något viktigt att skriva om anyways. Men nu ska jag iaf snart åka till Stinsen för att komma ut lite i det fina vädret (tantvarning på mig) PUSS på er

månday

Har precis duschat nu och sitter och väntar på att Bella ska torka klart sitt hår så att jag kan göra det! Igår såg vi en sjuuuukt spännande och bra film, Taken! Om ni inte sett den än, så se den!

Dagens planer ser för tillfället ut så att vi ska åka till Kista med Kelly och kolla affärer, för att senare åka hem och äta grillad kyckling med pommes. MUMS! Och senare ikväll så får vi se vad som händer. pusspuss


RSS 2.0