dagens konstaterande

En skoldag i 12 cm klack funkar helt utmärkt, men INTE en shoppingrunda direkt på det!

PS. anonym, vem fan är du?! :s


budget som fan


läckert!

Tyvärr finns dom inte i butik, de är självgjorda från ett par gamla boots. Vilket är hemskt synd eftersom att dom är snygga som fan !


hahaha

Läskigt sant just nu. Kärleks horoskop

Du är inte direkt typen som har som mål att binda sig. Du älskar att vara populär och jävligt snygg, men det finns folk som faktiskt gillar dig för den du är. Du äventyrar folks känslor, kanske omedvetet, men försök tänka på det i fortsättningen. Och försök att bara träffa en person i taget!


tha famous L's

Gjorde våran reklambild till svenskan idag, det var dock inte den här!


if i could, i would

Kan aldrig tröttna på den här låten!


som sagt

Idag efter skolan åkte jag och Anna till Stinsen och köpte mina höst / vinterskor från DinSko som ni hittar lite längre ner i bloggen! Helt underbara, sjukt sköna och sjukt lätta att gå i trots att det är 12 cm klack. Men klumpiga klackar ÄR läckert alltså. Fick även med mig ett litet peace-armband från Glitter för 60 spänn. Härligt härligt!


seeegt

Sitter i skolan nu och har engelska, fast halva min grupp har ngt seminarie så.. Efter det har jag hål i 3½ timme. så jävla segt! Men tror att jag ska åka till Stinsen och köpa ett par skor, om dom finns kvar! Jippie


hope

Jag lever på mina förhoppningar, om att du vill lika mycket som jag. Inte för att det märks, men kanske innerst inne? Jag vill så gärna tro det. Usch mina tänkar snurrar så himla mycket just nu. Fram och tillbaka.
Jag vet inte. Men tänk om


saturday night - im bringing sexy back


lördagsdax!

Tjaaaaaaaa folk! Vad fan händer ikväll? :D Jag är på stört bra humör, även fast jag kanske inte borde.. Men vafan!!! Nu skiter vi i vardagens problem och bara slappnar av!

 

Har klarat av 1 utav helgens 2 mission! Snaaaart så


hmmm?

Alltså, jag dummsuger mitt rum. Frivilligt. Utan att någon säger till mig.
Jag borde fan få nåt pris eller något!!?


du vet


ta mig till en natt på stranden


....

Vet inte vad jag ska göra! Hur långt kan jag gå, utan att förstöra någonting? fan


vinterskor

Funderar starkt på att köpa dessa snygga 12cm:are från DinSko som årets vinterskor. Dom är ju trots allt lite rejälare, heh! 499 tror jag

 


idiot

Jahap, nu har skitmobilen börjat stänga av sig själv lite när den vill också! Det duger tydligen inte bara med att den byter tema när den själv har lust... Mobiljäveln har ett eget liv alltså, jag svär! Aja, det funkar att skicka sms nu igen i alla fall, så det är ju ett plus.

 

Förövrigt har jag nyss upptäckt ett par läskiga utslag på min arm.. armherpes? :o

puss


ormskinn


two + two

i'm gonna undress you

so forget about your girlfriend and meet me at the hotel room!


nån gång

med mycket jävla tid (och säkerhetsnålar) över!


friluftsdag imorgon

Yes, ni hörde rätt! Vi ska vandra ca 1-2 mil i skogen och göra lite olika "övningar" på vägen, tex sätta upp tält och sånt. Om det regnar börjar jag gråta, seriöst!

Menmen det ska nog gå bra, har fixat pastasallad, två festisflaskor och ett halvklio godis. Så att jag överlever liksom!


mjaaau

Asså jag skulle nästan kunna döda för de här skorna... Slå till någon i alla fall!


hemma

Idag var en ganska lugn dag i skolan, ända speciella var väl att jag var på specialdirottsmöte.. Men vet inte om jag ska ha det eftersom man måste vara med i en klubb med sin sport. Och eftersom jag rider i privatstall så är jag ju inte det.. Får se hur det går!

Annars så fick vi en skitkul uppgift idag på svenskan, vi ska göra en reklambild för kläder. Så jag och Linn jobbar tillsamans, vårat märke heter The L's och vi har redan kommit på hur våran bild ska se ut och allting. Ska åka till Topshop tror vi i helgen och fota så slipper vi hela dubbeltimmen nästa tisdag!!! Såååå jävla najs! :D

pusss


j'ai besoin de toi


måndag

Så var första dagen på den nya veckan.. nästan slut. Skolan idag var rätt jobbig eftersom jag har hål i ca 4 timmar!! Tog upp det på mentorstiden förra veckan och naturrektorn sa att han skulle kolla om han kunde göra någonting åt det, hoppas det går! Efter jag slutade åkte jag hem bara och har legat och chillat nu sen dess. Håller på att fräsha till mina naglar, var ett tag sen haha!

hur var er dag? puss

ring my fingers

Chicy.se och forever21 - snart är de mina!


svåra val..

Sitter och kollar runt efter ett par snygga höst / vinterskor som man kan köpa. Börjar ju bli kallt nu på kvällarna... Har hittat några alternativ från chicy.se och modekungen.se, vilka tycker ni är snyggast?


kärlek

Vill ha skoorna like crraazy! kopior finns på modekungen 749 kr


fredag

Gud jag har inte skrivit på 700 år tror jag! :s Men har haft annat för mig så har inte riktigt orkat.. Aja nu är det heeelg igen, SÅ skönt!

 

Nu ska jag åka upp till stallet igen för andra gången på jäääättelång tid känns de som. Har väl ridigt högst 3 gånger sen innan sommarlovet liksom, och det är inte bra! Menmen, nu verkar det som att jag ska börja rida som vanligt igen och det känns skönt :)

puss


biffar till mig

Nu har jag burit och konkat runt på en massa grejer i timmar, känner bara hur musklerna sväller! ;) hahah not. men ändå, lite jobbigt var det eftersom det inte finns någon hiss på de två trapporna.. jobbigt värre!

Aja, enough of that.. Det är ju så att min data fått fnatt igen och bestämt sig för att jag ska ha en bildfri blogg igen.. Tråååkigt, både för er och för mig! Men nu vet ni varför iaf.

pöss!


nu börjar det bli verklighet

Skräckblandad förtjusning. 


idag ere skola


chillerill dag

Idag har jag gjort... ingenting! Ungefär som en söndag brukar se ut. Har bara legat och tagit det lugnt, pluggat lite smått och lyssnar igenom min spellista på limewire. (nej jag har inte spotify) Men i min värld så är söndagar den dagen i veckan då man bara ska slappna av och inte tänka på någonting!

heeerligt! <3


saturday night

Bjuder på lite bilder från igårkväll, riktigt lyckat!







black and leo

inspiration.


idiot

Varför blir det alltid såhär? Hur jag än gör så slutar det alltid likadant!

Jag måste börja tänka på vad jag gör!


im a fool

Alltså... Jag vaknade runt 10 imorse men ligger fortfarande i sängen? Tror jag har somnat tre gånger under dagen, och det är inte bra! Mår alltid så illa när jag bara ligger i sängen hela dagen.

Egentligen skulle jag behöva gå ut och ta en promenad för att rycka upp mig.. Men med tanke på att jag inte har några hörlurar till mobilen så känner jag ingen motivation alls. Jag behöver liksom en anledning att göra någonting, och jag hittar inte den anledningen.. (pappa.. hund!?)

Blir så trött på mig själv ibland!


pair of jeans

Måste säga att jag tycker dom här jeansen e rätt grymma! Jag använder sällan jeans nuförtiden för att jag tycker det är ganska tråkigt. 
Men dom här är ju långt ifrån tråkiga! 699 kr


HEELG!

Så jäääääävla skönt! Var länge sen jag såg fram emot helgen så mycket som jag gjort den här veckan! Så underbart att den äntligen är här!

Skolan idag va.. ok. Började med två timmars matte där jag outsmartade läraren lite, följt av svenska, lunch, idrott, hål sen engelska. Så jag är ganska trött nu alltså!

Skriver mer ikväll innan utgång!

snart helg

längtar, längtar som fan


bläää

Kom nyss hem från skolan och efter det stan.. Otroligt flummiga vi var alltså, skämde nog ut mig ett antal gånger! Så jag är iaf skittrött nu.. Och det som väntar på en är ju såklart läxor! Krönika i svenska och labbrapport i kemi som ska in imorgon.. JAG VEET att jag måste börja tidigare med läxorna men jag pallar ju aldrig.. Jag är verkligen inte en sån människa som ska planera och lägga upp allt perfekt hela tiden. Sånt orkar jag inte med.

Nu
fixa något att äta, sen leka pluuggghäst! c ya

090909

Ett år, en månad och en dag sen.


min andra halva


saknar

forget about your girlfriend and meet me at the hotel room!


SER NI?

Ojojoj, vem äre som kan ladda upp bilder igen? ;) scooore!


Idag hade jag mitt första prov i skolan som blir betygsbedömt, i kemi. Det gick väl sisådär måste ja säga.. Men det var bara en VG prov, plus att vi ska ha samma kapitel på nästa prov också..? 
I klädväg hade jag min nya tröja, nytt korshalsband, leggings och klackar. 
puss!

 

 


note till mig själv

KÖP MASSA RINGAR!!


break

Tycker det är DÖÖÖTRIST att blogga utan bilder så det blir nog en paus här i bloggen tills pappa kommer hem och kan fixa det...

om det inte är något riiiiktigt viktigt jag har att berätta! <3

söndag

Något e fel på min data så ja kan inte ladda upp bilder på bloggen.. Irriterande or what?!

Idag ska jag iaf åka till kista med Kelly och shoppa lite. Jag tänkte satsa på mysiga hösttröjor och ringar! Får se vad jag hittar eftersom jag inte har så jättemycket pengar.. Men lite ska man väl få med sig hem hoppas jag.
Ni får bilder när jag kommer hem sen, puss

igår (varning för lång text!)

Måste bara berätta om fredagskvällen för er! Så stöörd kväll alltså, ingenting blev som vi hade tänkt oss men det slutade ju ganska lyckat ändå!

Det började med att jag, Linn, Lovisa och Anna var hemma hos henne och fixade oss lite inför Håkan Hellström på kvällen. När vi sen åkte in till stan så hände lite grejer som knasa upp allting.. Orkar inte förklara för de skulle bli för invecklat, i alla fall så fick vi taxi från centralen till grönan av Linns sneeella pojkvän, grymt skönt! Då var klockan ungefär halv 6, och klockan 6 fördubblar dom inträdspriset till grönan till 140 kr!! När vi väl kommer fram ser vi en helt oääändligt lång kö!! Alltså det måste stått tusen pers i den kön alltså = noway att vi skulle hinna fram till 6! Så vi "smälter in" i kön nästan längst fram utan att någon märker, heheh busigt!


Men sen när vi äntligen var framme var klockan 5 över sex... Så jävla surt, så vi sket i att gå in! Efter lite problem me bussarna sen så hamnade jag och Anna på Kungshallarna, medans dom andra var på donken vid Norrmalmstorg. Lite surt men jag och Anna satte oss och åt och snackade i ungefär två timmar, och sen gick vi till Waynes och fikade haha!


Efter det drog vi till rotebro för att träffa Alex och Stoffe, och där vid stationen mötte vi lite folk vi kände så vi följdes åt en bit. Satt och snackade lite me Alex innan vi drog på nån fest där typ AAALLA var! Så jävla skumt, skitkonstig mix av människor men man kände ändå igen nästan alla! I början var det stört mycket folk när vi kom men nästan alla blev utslängda så det blev lite bättre senare.. Då satt vi bara och snackade och hade sjuukt kul!
Det var också den första festen jag någonsin varit på där det varit 94:or.. skuuumt!

 

Aja, puss så länge!


du ville vara nära




läskigt!?

Horoskop

Du är lite av en drömmare.
 Du har varit med om mycket i ditt liv, både bra och dåliga saker.
Nu börjar du känna att det är dags att ta tag i saker och ting, börja leva!


pallar inte

bara så ni vet blir de nog inte så mkt bloggning idag asså..


jag vet att allt är falskt och bedrägeri

men det struntar jag i, för vi dansar och du har så mjuka lääppar!

NOSTALGI


saknar närheten

Ibland känns det så ensamt.. Klarar verkligen inte av det! Ibland..


GRAAUWR


wish me good luck

Nu ska jag laga pannkakor, hahahh! vilket skämt.. Nejdå, jag är bäst på att laga mat ;)

 


1 september

Nu är det höst. Sååå nu är det sagt.... helvete! Nu startar hösten, vintern, mörkret, kylan, slasket förjävligt!! Jag vill ju bara ha sommar hela tiden! Sure det kanske är lite mysigt med hösten i början, men efter en månads mörker vill jag bara att det ska bli vår igen!

 

bläää, jag gillar verkligen INTE vinterhalvåret! :(


i want you

Axlarna<3 mkt finare irl


RSS 2.0