,

Life is too short to wake up in the morning with regrets, so love the people who treat you right and forget the ones that don't and belive that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.

CHA CHAAA

LOVET ÄR HÄÄÄR :D
Var på årets första halloweenfekke igår rå, men den va räätt misslyckad alltså hehe. Jobbigt när man har suttit och taggat till i timmar.. men vi drog vidare till märsta istället där några var och bara chillade GAL1! Sen typ vid halv 3 drog jag till rotebrooo och slagga och här sitter jag nu! (hemma alltså) Men även fast det var en sån misslyckad kväll så hade jag iaf skitkul så det var väl bra :D Bilder på våra skitsexy outfits kommer snart!

halloween

Sitter och funderar på vad fan man ska ha på sig på halloween.. Funderar på att köra på rockbrud! Typ mest för att jag slipper köpa något nytt då heheh

Men något sånthär hade jag väl tänkt mig, skitsnabbt collage på paint (y)


helt jävla död

Har haft tre prov idag, där man skulle skriva på alla tre. Totalt har jag skrivit 20 sidor prov idag. Helt död. Kom hem och sov tills nu ungefär, och nu väntar bara ännu mer läxor. Livet leker! Eller vad säger ni....


svar

Amanda om saknar:
Hur var det att vara på språkresa? Om du fick chansen, skulle du göra det igen? :)


Min språkresa var gryyym! Åkte i 3 veckor med my best friend Kelly och det är helt klart den bästa resan jag gjort. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om den, för även fast det var 1½ år sen så minns jag allt! Alla detaljer, alla känslor, ALLT! Dock så vet jag inte ifall jag skulle vilja göra om det eftersom jag är rädd att det inte skulle bli lika bra och därför förstöra mina intryck. Skulle iaf inte åka till Malta igen, även fast jag vill! Saknar det så homla mycket.. 
Rekomenderar iaf alla att åka på språkresa!

Lite randombilder från skolan där vi gick i 2 veckor




hahaahaha dör


TJA!

Skolfoto idag dårå, gick väl bra. Jag nallen och bella stog tsm i mitten :D

Efter drog jag till stallet och det gick inteee bra.. Envisa häst alltså! Och nu har jag 2 prov imorn som jag måste plugga till, taggaa! Snart äre lov :D

saknar











kasst

Haha sämst uppdatering, men lite är väl bättre än ingenting iaf :)
Mådde skitilla fortfarande när jag vaknade imorse så sjukanmälde mig, åt lite och sen gick jag och la mig igen. Vid 12 åkte jag till skolan, mådde fortfarande dåligt då men fick inte spykänslor i alla fall.

Imorn äre skolfoto i skolan, typ tre månader för sent... Kul att man ska va helt blek, menmen. Blir kul att se alla 1or när katalogen kommer ut, som iofs nog kommer ske typ nästa år! Efter fotograferingen ska ja iaf åka och rida, så hoppas på bra väder!

Peace out!


usch

Har jävligt svårt att se positivt på saker just nu, även fast det snart är lov. Ligger och mår jävligt illa utan anledning. Sånt är alltid kul...

Ska börja lite smått på min historialäxa nu, cya

soewndag

Idag gick jag upp tidigt och åkte till stallet och red i spöregnet. Tänkte öva på galoppombyten över hinder men varken jag eller Mirran var särskilt taggade så aah.. Fick några bra språng iaf :)

Sen kom släkten för att fira min brorsa vid 2 ungefär. Blev lite läskigt för katterna men det gick helt ok iaf, typ som förväntat. Nu ligger jag och pluggar och kollar runt efter lite kurser under höstlovet. Har hittat en dressyrkurs på sork och en hoppkurs på överby men får se hur det blir eftersom jag inte har någon chafför än xD Det vore kul att träna lite seriöst igen iaf!

Men jaja, får se hur det blir som sagt. Nu ska jag fixa en macka och sen fortsätta med plugget!

                                      Mirran förra året, Jenny som hoppar


1000 INLÄGGET

FEEEEZT nu har jag skrivit 1000 jävla inlägg i den här bloggen!!! Det är stort alltså, FBK :D

nu ska jag käka, lateroo

FREDAG

Borde va så jäävla glad att det är fredag äntligen, men det är jag icke. Ska inte va så jävla depp men det är svårt när inget går som det ska. Men man ska ju alltid försöka vara positiv liksom..

Jaja, helg nu iaf! Snö också ifall nån missat det liksom, typ DOG när jag vaknade och blev emo på diiirr. Släpade mig till skolan iaf och sen helt plöstligt på historian så börjar jag blöda näsblod, fett läskigt! Vet inte vad det kan bero på :o Sen åkte jag med Stoffe till sollentuna för att han skulle köpa en present till sin mormor, kuul. Annars hade jag heldag så var 100% slut när jag slutade. Och nu har man massa plugg att se fram emot liksom. TJOHOO...

pöss

bajsungar

Katterna rev nyss ner min gardinstång. Ifall ni ville veta liksom.... fan


ord

Har på senaste tiden fått små kommentarer, komplimanger och ord som berört mig väldigt mycket. Jag är inte van att få så spontana uppskattningar från folk som känts så ärliga! Dom värmer, ville bara säga det

22.15

1. Företagsekonomi, föreläsning. Askul! Lätt den bästa föreläsningen jag vart på tror jag

2. Kebablunch i sollentuna med Bella Tessan Stoffe Anna Kelly, kebabtallrik in my <3

3. Fotbollsturneringen i skolan, det vaaaar kuuul

4. Stallet. Var kolsvart när jag började rida så red på ridbanan ist för lång skrittur som var tänkt. Gick jättebra idag, eller iaf i slutet. Fick till en stadig galopp på en stor volt där Mirran tom gick i form ett helt varv. Whatever för er, success för mig! Ska släpa med mig nån och fota asap

5. Kommer hem och märker att jag å min bror blivit bortglömda så ställer mig och lagar middag.. askul

6. Nu = duscha

tisdag

TJA idag hade jag typ en lektion bara, eller egentligen inte men det blev så idag. Retorik var det, dubbeltimme. Ganska kul, vi satt vid en datasal och skulle hitta tal och sedan analysera dom. Analysera är faktiskt nåt jag tycker är riktigt kul (/care)

Nu sitter jag iaf och busar med mina små älsklingsbebisar :) Börjar se ut som en riktig emo på armarna pga alla klösmärken men de äre fan värt!

Bjuder på några bilder från idag, askul att ta kort på sig själv när man har tråkigt h3h3h






fina mirris

Mars 2009, tjock hårboll




Maj 2009, börjar bli lite snygg :))


Oktober 2009, hemsk sits på sista heheh



Januari 2010, hei!


Maj 2010, dressyr på ängen



Juni 2010, pooss



Juli 2010, bella fotade




...

Snälla någon ta mig bara härifrån, orkar inte mer.. Bara 3 månader kvar till 18 ska bli så jävla skönt

GROV KÄRLEK


har tråkigt.........

Jag heter: Linn
Jag vill: leka
Jag har: lättmjölk
Jag är rädd för: läskiga barn
Jag är inte: ledsen
Jag sjunger: lite fast nee
Jag är: läcker
Ett djur som jag påminner om är: lejon
Jag älskar: livet

Svara på frågorna med ord som börjar på samma bokstav som ditt förnamn, CHECK!

kortpaus

Hejhejhej im back! :) Har inte pallat skriva nåt i helgen men här kommer en sammanfattning:

Fredag: Då vare PINK-PARTY som gällde hos Rosén! Riktigt jävla grym kväll som börjades hemma hos Fredrik med förkrök. Där var jag, Bella, Anna, Kelly, Karin, Kajsa, Emma några till tjejer och några killar. Jag var sjuukt taggad så var på jättebra humör, längesen jag var så glad! Sen runt 10 drog vi till Rosén där dom hade fixat jättefint med "rosa mattan" och rosa lampor överrallt, två DJ's och allmänt grym stämning! Hela kvällen var typ peerrfa fram tills att i princip ALLA killar närvarande började bråka och 7 polisbilar kom för att stoppa allt.. Sjukt onödigt!

Lördag: Började kvällen hos Jadine dit jag, Anna, Bella och Clara åkte, men precis när vi kom så drog typ alla så det blev lite konstigt där.. Iaf så ringde Erik och Charlie så dom kom också till Jadine ett tag innan vi drog vidare till nån fest i rotebro. Inte så jättelyckad kväll, det roligaste var ju lätt bussresan haha! Sen fick jag lite sovsällskap i rotebro, fast med en heelt annan person än dom på festen hehe.

Söndag: Gick upp vid typ 2 och käkade osv sen drog jag till stallet. Tycker det gick riktigt bra där, det märks tydligt att Mirran har fått en starkare galopp även fast man måste jobba väldigt mycket för att hålla ihop henne.. Men det kommer, sakta men säkert :D

       
                                        Bilder från pink-party i fredags snodda av kajsa


                          
                                                  
                          

 

 


HEI

Haha bra det här går för mig... Tröttnat redan, men har så jävla mkt plugg så skyller på det.

Idag har jag bara FEA i skolan sen satt vi och kollade på fotbollsturneringarna som är i skolan nu! Askul för att jag blir så SJUKT taggad och insatt i spelet att jag typ inte kan sitta stilla! Och så är det ju extra roligt när det är folk man känner/vet vilka det är som spelar :)

Sen drog jag och red med Sofia i kylan.. Bombade hästarna med reflexer, jättefint! :) Sen följde jag med henne till Bro och hämtade hennes nya heest Oliwer. Fjärde hästen, svart och soet. Ska till stallet imorn också så får kika mer på honom då. Nu ska jag dra med min packning till mamma, duscha, mysa med bebiskatterna, plugga sen sova.

GODNATTISH

01.00

HATAR den här känslan! Den här känlsan som blivit min värsta fiende. Sitter och skakar, fryser.. Känns som att jag ska spy eller bara falla ihop på golvet i en hög. Men jag tog nyss en macka med fullkorn så det borde va lugnt nu. Jag borde inte vakna upp mitt i natten av illamåendet. Kan inte min kropp bara funka normalt? Det vore skönt... För omväxlingens skull liksom, prova på något nytt?

Nu är mackan slut. Godnatt

TRÖTT

Upp 11, sprang och köpte kattmat, släktlunch 12.30, stallet 15.30, stan och käka 17.30, hem. Så har min dag sett ut :) Nu äre plugg som gäller

löörre

SHOOOBREEE sitter hemma hos bella som är i duschen :)) Snart kommer stoffe! Chillerill helg det här assooh, diggare! Chill är bra när man är med bra människor, word! Jag är glad, allt går bra nu, flyter på!

Nu ska jag möta bajskorven, cyayayayay

middag hos karin

Igår var jag, kelly, bella, anna, kajsa, karin, sofia och ellen på middag hos karin. AASgod mat så de va naajs! Blev jävligt mycket prat, tror jag och kelly satt ute i kylan och snackade om livets alla problem i ca en timme.. Sen blev vi sjukt flummiga när dom andra kollade på idol och började åka rutchkana i trappan som man gjorde när man var liten! Idag har jag dock grova blåmärken på rumpan och knävecken...

Det var ju menat att vi skulle dra vidare efter men det bleeev inte så så jag och kelliii åkte hem till mig och kyste med kattungarna istället :) Over all en mysig typisk tjejkväll!


                                                  snodde bilder av sofia


alltid något..

1. Jag har insett att min senaste kyss... var en tvågångsgrej...
2. Jag lyssnar på... Eminem<3
3. Jag pratar... för mycket oftast
4. Jag älskar/tycker om... musik mat, mates (3 m)
5. Min första riktiga kyss... var på elverket hahaha
6. Jag avskyr när folk frågar... om jävligt onödiga saker..
7. Kärlek är... just nu ett helvete
8. Någonstans, tänker någon på... hur bajs smakar
9. Jag kommer alltid att... vara ärlig :)))
10. Jag är hemligt förälskad i... he he he
11. Sist jag grät var... för några kvällar sen..
12. Min mobiltelefon är... SÄMST
13. När jag vaknar på morgonen... är jag hungrig!!!
14. Innan jag går och lägger mig... sätter jag på alarmet
15. Just nu tänker jag på... vad jag ska på mig ikväll
16. Bebisar... SKITLÄSKIGA svär hatar bebisar
17. Idag har jag... vart i skolan och chillääät
18. I kväll har jag... sälert skämt ut mig
19. I morgon kommer jag... shoppa? någon?
20. Jag vill verkligen... få någonting tillbaka..

"Det som inte dödar dig gör dig starkare"

Och det är ju jag som är biffen !


blablabla

Har inte ett skit att berätta... Så skiter it :) Imorn äre fredag TJOOOHO


äventyr

Nu är bebisarna ute på äventyr i stora vida världen!!! (vardagsrummet) Muffin är såklart så rädd att hon pissar på sig typ, fast neee. Mina grabbar är dom tuffaste!

hektisk dag!

SHOOObres, har vart sjukt upptagen idag och nu är jag bara hem och ska käka sen dra igen! Men ca såhär har min dag sett ut:

8.20-10.10 Företagsekonomi
10.10-11.04 Hem å mata katterna
11.20-12.20 Sollentuna me Stoffe och köpte skor
12.35-13.10 Käka pizza med Bella och Stoffe
13.20-15.40 Studiebesök i väsby
16.00-17.30(nu) Hemma och käkar
17.30-ca 20.00 Va i stallet/rida
20.00-00.00 CHIIIILLLLLLAAAA


NAMN

Nu har vi kommit på namn åt alla tre kattbebisar! :D

Svartvita: Tarzan
Svarta: Leo
Grågula: Muffin

Tyvärr är min kamerasladd hos pappa så kan inte ladda över bilderna vi tagit men dom kommer asap.

kallt som satan

Drog med Bella till hennes stall efter skolan och fy i helvete vad kallt det är nu!!! Höll på att frysa ihjäl och då är det ju kul att tänka att det kommer bli typ 35 grader kallare i vinter........ FML hatar att frysa :(

Annars har det väl inte hänt så mycket idag? Ska på studiebesök imorn efter skolan hihihihi superkul! Ska köpa nya skor imorn också eftersom jag slutar 10.10 höhö, svarta uggs blir det :D mys!


                                    Bella och Birkiboy (bakom bella bajsar birk, busigt)  


"Det man inte kan hålla måste man släppa"

Kärt citat som min farmor alltid sagt till mig sen jag var liten. Men när man inte kan bestämma sig då? När man varken kan hålla eller släppa, vad ska man göra då. Hålla i lite grann? När man ser ljuset som en siluett som inte riktigt går att få grepp om innan den är borta. När hjärnan och hjärtat inte är överrens, dras åt olika håll. Vad man ska göra då sa hon aldrig något om. Fick frågan idag ifall det var värt det? Jag har ingen aning, har inga ärliga svar. Det får vi se i slutändan svarade jag, men när vet man när det är slut? När vet man när det är dags att ge upp? Som sagt har jag inga ärliga svar. Vet att få vet vad jag babblar om men måste bara få ur mig detta, skriva ner det någonstans. Ha en möjlighet att blicka tillbaka på mina tankar när det är slut, över, finito. När jag kan tänka på annat i mer än en timme i sträck. Det är väl ungefär då antar jag. Då vet jag ifall det var värt det.


måååååndagaggga

Nu är det 3 veckor och 4 skoldagar kvar till lov (om jag räknat rätt?) Känns ju rätt najs asså!
Och idag var bara en dag bland alla andra dagar liksom, inget speciellt hände (tror jag?) Känns lite mindre najs typ. Blev lite lack på mattelektionen men det börjar ju bli standard typ AAAHH

Nu ska jag torka kattskit från golvet, oskillat att missa lådan liksom..... livet leker

mjaouw

Har alltid gillat den här bilden, vet inte riktigt varför men den e SEXY


HAHAHA

Asså älskar fan oss, bilder från lördags! (i nyktert tillstånd)









halsduk

Hörde att päls var hett nu i höst så jag införskaffade en halsduk av kattungepäls :) 3500 kr på NK, vad tycks? Matchar min tröja också hihihi


kk = knas kväll

Igårkväll börjades med förkrök hos Karin med kretatjejerna + Sofia, eller ah inte för att vi krökade så mycket utan vi satt mest och snackade, tog massa cpbilder och skrattade tills magen gjorde ont. Standard! Sen blev det lite oklart om vart vi skulle dra vidare men det slutade iaf med att vi åkte till en "fest" i sundbyberg, aslökig... Typ 5 killar som bara försökte supa ner oss. Najs? Aaa fast ne. SvarreKaj sög iaf i sig lite för mycket så det blev lite kul när vi skulle dra hem, dans på stationen osv hahah! men FKB liksom (y) Jag och Bella drog iaf vidare till en fest vid stinsen men den va också fail för typ alla vi kände drog när vi kom. Men vi träffade nåra trefliga pojkar som vi tog sällskap med till sollentuna sen drog vi hem till mig och slagga GAL1!

bilder kommer förr elr senare typ, tjarå


VILL TILLBAKA NUUU (bildbomb)

Saknar Kreta så jävla mycket, helt perfekt resa enligt mig med bästa tjejerna ever! Vi kör igen nästa år LÄTT

























lördag :)))

TJA! Igår hade jag nog min första icke ångestfyllda ensamma fredag på lääääääänge! Satt bara hemma helt ensam i hela huset och myste med bebisarna :)

Idag ska jag först rida sen kommer Bella och Kelly hit tror jag och kollar på katterna och sen ikväll hoppas jag på fekke! Även fast det skulle sluta med tårar ifall jag gick ut den här helgen enligt facebook! jajaja, bara köra!




RSS 2.0