igår (varning för lång text!)

Måste bara berätta om fredagskvällen för er! Så stöörd kväll alltså, ingenting blev som vi hade tänkt oss men det slutade ju ganska lyckat ändå!

Det började med att jag, Linn, Lovisa och Anna var hemma hos henne och fixade oss lite inför Håkan Hellström på kvällen. När vi sen åkte in till stan så hände lite grejer som knasa upp allting.. Orkar inte förklara för de skulle bli för invecklat, i alla fall så fick vi taxi från centralen till grönan av Linns sneeella pojkvän, grymt skönt! Då var klockan ungefär halv 6, och klockan 6 fördubblar dom inträdspriset till grönan till 140 kr!! När vi väl kommer fram ser vi en helt oääändligt lång kö!! Alltså det måste stått tusen pers i den kön alltså = noway att vi skulle hinna fram till 6! Så vi "smälter in" i kön nästan längst fram utan att någon märker, heheh busigt!


Men sen när vi äntligen var framme var klockan 5 över sex... Så jävla surt, så vi sket i att gå in! Efter lite problem me bussarna sen så hamnade jag och Anna på Kungshallarna, medans dom andra var på donken vid Norrmalmstorg. Lite surt men jag och Anna satte oss och åt och snackade i ungefär två timmar, och sen gick vi till Waynes och fikade haha!


Efter det drog vi till rotebro för att träffa Alex och Stoffe, och där vid stationen mötte vi lite folk vi kände så vi följdes åt en bit. Satt och snackade lite me Alex innan vi drog på nån fest där typ AAALLA var! Så jävla skumt, skitkonstig mix av människor men man kände ändå igen nästan alla! I början var det stört mycket folk när vi kom men nästan alla blev utslängda så det blev lite bättre senare.. Då satt vi bara och snackade och hade sjuukt kul!
Det var också den första festen jag någonsin varit på där det varit 94:or.. skuuumt!

 

Aja, puss så länge!


Kommentarer
Postat av: s

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=209619

bli medlem och få presentkort helt gratis!!

2009-09-05 @ 18:42:39

Kommentara här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du blogg?:

Kommentar:

  • Follow linnns
  • Trackback
    RSS 2.0